Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Bezlik rozmów w abonamencie Plusa

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Do punktów sprzedaży sieci Polkomtela (Plus) rozsyłane są pierwsze materiały marketingowe promujące nową ofertę abonamentową „Bezlik rozmów”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137235

powiem tak tanio to już było w abonamentach, dewiza sieci plus to jest płać i dzwoń tylko dużo żeby na premię za pomysł starczyło.

• Anonymous
      Guest

Plus zorientował się, że konkurencja uciekła mu na kilometr i teraz usiłuje coś tam poprawiać. Promocja naśladuje SD, ale skoro Plusa stać tylko na tyle, nie jest dobrze.

• Anonymous
      Guest

Jeżeli to ma naśladować SD to marnie to widzę. Natomiast w 36,6 jest odpowiednik SD. I to całkiem niezły.

• Anonymous
      Guest

Gorąca jesień w komórkach? Play zastopują ?

• Anonymous
      Guest

Zanosi się na to że PLUS wyda odgrzanego kotleta, którym był kiedyś Cafe Plus, cos czuję że nie będzie żadnej rewelacji, obym się mylił

• Anonymous
      Guest

Zanosi się na to że PLUS wyda odgrzanego kotleta, którym był kiedyś Cafe Plus, cos czuję że nie będzie żadnej rewelacji, obym się mylił

• Elektryk
      Member
      Liczba postów: 29

ja tam zmykam z abo plusowego bo takiej marnej oferty nie mogę dłużej używać. Więc żaden bezlik im nie pomoże. Sorry Winnetou

• Anonymous
      Guest

Oferta dość marna. Zresztą mieć abonament w Plusie to porażka. Od dawna nie ma tam nic sensownego i… korzystnego. Już lepiej opłaca się Simplus. I tyle w tym temacie.

• Anonymous
      Guest

[quote]Oferta dość marna. Zresztą mieć abonament w Plusie to porażka. [/quote]
      ja mam inne zdanie, mam abonament w plusie już 3 rok i jestem zadowolony.
      wszyscy by chcieli tylko za darmo!! A NIE MA NIC ZA DARMO!

Viewing 9 reply threads
Reply To: Bezlik rozmów w abonamencie Plusa
Your information: