Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Bezlik rozmów dla wszystkich ofert w Plusie – oficjalnie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 1 września wszystkie oferty dla klientów indywidualnych w sieci Plus (abonament, MixPlus i Simplus) startują z nową usługą Bezlik Rozmów”, czyli swobodnymi, nielimitowanymi rozmowami ze wszystkimi w Plusie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138791

I Plus zaszalał po wakacjach. Dla rodziny w Plusie oferta całkiem, całkiem.

• Anonimowy
      Gość

ja się spytam a gdzie są minuty do wszystkich sieci, dajemy ale zapłacimy minutami za to do wszystkich sieci

• Anonimowy
      Gość

Szkoda, że Plus nie pomyślał, ze skoro osoby dużo rozmawiające w sieci już nawet teraz mogą dokupić sobie pakiet rozmów bez liku, to dlaczego nie mogą sobie dokupić pakietu rozmów do wszystkich jak maja taką potrzebę.

• PROZAK
      Uczestnik
      Liczba postów: 1932

Oj zaszalał, w najniższych taryfach cena do wszystkich oprócz play, Polsatu i center net prawie 50 groszy za minute. To chyba przegięcie!
      Z tego co wyczytałem to pierwsza minuta płatna a dalsze minuty już nie? Ciekawe czy za każdym razem jak będzie połączenie w ramach sieci, czy jak w samych swoich , raz na dobę płatna pierwsza minuta? Tym bardziej ze ta minuta pomniejsza minuty w abonamencie a jak się ma pakiet dodatkowy do play to najpierw z tego pakietu.Pokręcona i zawiła ta oferta plusa, na pewno nie skorzystam. Jedynie sensownie wygląda oferta pakietów internetowych, ale czy tu też po wykorzystaniu zwalniają czy płatne dalsze korzystanie z internetu?
      SMS-y i MMS-y drogie, w zasadzie nic się nie zmieniła cena , 18 i 40 groszy to chyba dużo za dużo.

• Anonimowy
      Gość

iomega -> teraz niby myśli ? a przez resztę czasu to nic nie robił dawał bardzo przeciętne warunki. Teraz ta oferta to bardziej ratowanie się przed drugą falą odejść bo Plus przez długi okres był bardzo mało aktywny.

• Anonimowy
      Gość

Witam.
      Mam możliwość przedłużenia mixplusa od około 3 tygodni ale pomyślałem, że obecne telefony (nokia X3 i SE Zylo) mnie nie zadowalają, i poczekam do września. Czy nie wiadomo nic o wrześniowej wyprzedaży? Męczę się z najgorszym badziewiem teraz… : (
      Czy ofertę z nowym telefonem dadzą już jutro, czy będę musiał czekać?

Ale już widzę plus tej sytuacji – podwojone doładowanie : D

• Anonimowy
      Gość

co za badziewna oferta!!!!!
      jedyne co przemawialo za plusem to „darmowy numer” a teraz to juz nieoplaca sie miec telefonu w tej sieci

• Anonimowy
      Gość

A orientujecie się czy w takim razie w tej nowej ofercie da się ustawić i Bez Liku do 5-ciu i Bez Liku Smsy jednocześnie? Czy trzeba wybierać?

• Anonimowy
      Gość

Ja sie pytam dlaczego nie moge sobie ustawić bezlik sms? to bardzo mi sie przyda bo taki pakiet 500 sms starcza mi na 3 dni.. dużo sms kończy mi sie umowa a ja nie chce co chwile wydawać 5 zł na sms które mi starczą na 3 dni.. to jest lipa!

• Anonimowy
      Gość

jaki jest kod na ten bezlik rozmow?? orientuje sie ktos??

• Anonimowy
      Gość

a wie ktoś jak sie to usuwa ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #232232 w Bezlik rozmów dla wszystkich ofert w Plusie – oficjalnie
Twoje informacje:

Anuluj