Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Bezlik rozmów dla wszystkich ofert w Plusie – oficjalnie
-
AutorWpisy
-
-
-
Oj zaszalał, w najniższych taryfach cena do wszystkich oprócz play, Polsatu i center net prawie 50 groszy za minute. To chyba przegięcie!
Z tego co wyczytałem to pierwsza minuta płatna a dalsze minuty już nie? Ciekawe czy za każdym razem jak będzie połączenie w ramach sieci, czy jak w samych swoich , raz na dobę płatna pierwsza minuta? Tym bardziej ze ta minuta pomniejsza minuty w abonamencie a jak się ma pakiet dodatkowy do play to najpierw z tego pakietu.Pokręcona i zawiła ta oferta plusa, na pewno nie skorzystam. Jedynie sensownie wygląda oferta pakietów internetowych, ale czy tu też po wykorzystaniu zwalniają czy płatne dalsze korzystanie z internetu?
SMS-y i MMS-y drogie, w zasadzie nic się nie zmieniła cena , 18 i 40 groszy to chyba dużo za dużo. -
Anonimowy
Gość31 sierpnia 2010 o 21:36Liczba postów: 138791Witam.
Mam możliwość przedłużenia mixplusa od około 3 tygodni ale pomyślałem, że obecne telefony (nokia X3 i SE Zylo) mnie nie zadowalają, i poczekam do września. Czy nie wiadomo nic o wrześniowej wyprzedaży? Męczę się z najgorszym badziewiem teraz… : (
Czy ofertę z nowym telefonem dadzą już jutro, czy będę musiał czekać?Ale już widzę plus tej sytuacji – podwojone doładowanie : D
-
Anonimowy
Gość17 listopada 2010 o 10:01Liczba postów: 138791
-
-
AutorWpisy