Start Forum Operatorzy Internet mobilny Bezlik Gigabajtów – nieograniczony transfer danych w iPlusie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od poniedziałku 13 września br. użytkownicy mobilnego internetu iPlus mogą korzystać z nowej wersji iPlusopobieracza. Klienci iPlusa otrzymują Bezlik Gigabajtów – nieograniczony transfer danych dostępny w dwóch wariantach: od północy do południa oraz od północy do 9 rano.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

No to Plus zaszalał. Stawia tym samym Play w rogu:) Jak widać teraz Plus a nie Play zaczyna wojnę w komórkowym internecie.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138393

To nie tyle internet komórkowy co dla komputerów. Niestety dla mnie to nic nie zmienia, bo mimo dużej infrastruktury u mnie śmiga tylko EDGE. Play zostaje w tyle za W3 oferując internet tylko w ramach UMTS i z takim ograniczeniem prędkości jak 1Mb/s.

• Anonimowy
      Gość

nieograniczony transwer – rewelka!!! po raz kolejny plus udowadnia, że jest the best!

• Anonimowy
      Gość

Za 4 GB trzeba wydać 60 zł + 5 zł lub 15 zł za bezlik gigabajtów, a 75 zł to już całkiem sporo jak na ten limit jak ktoś przesiaduje dużo w internecie.

• Anonimowy
      Gość

W poniedziałek Orange pokaże pakiety internetowe, więc działania Plusa trochę zdopingowały Orange do wejścia z nowymi ofertami. Lejek, który zapoczątkowała Era, jest teraz w Plusie, to będzie pewnie i w Orange.

• Anonimowy
      Gość

oferta na karte jest dobra w orange, orange free.

• Anonimowy
      Gość

Rynek zweryfikował spekulacje analityków, że w tym roku już nie czeka nas nic ciekawego w komorkach. a tu mamy całkiem gorąca jesień i to wywołaną tym razem przez W3. Czyżby Play zaspał? :lol

• PROZAK
      Uczestnik
      Liczba postów: 1932

Za 45 zł w play mamy 10 giga, a w plusie około 3 giga. Ja widzę różnice a inni chyba nie 🙂
      Iplusopobieracz też kosztuje i w dziwnym czasie włączony, po nocach to nie bardzo mi się widzi. Już kiedyś miałem aktywny internet nocny w erze to wiem ze w tych godzinach raczej odpada dłuższe korzystanie z tego bez limitowego internetu.
      Jak dla mnie oferta plusa bez entuzjazmu, poczekam co przyniesie jeszcze zapowiadane zmiany w play online.

• Anonimowy
      Gość

@PROZAK – zapominasz o takim 'detalu’ jak prędkość transferu (czy aby w Plus już nie do 21Mbps? Na HSPA ludzie często mają 6Mbps), czy jakość/przepustowość sieci. Play jest tani, ale zapchany maksymalnie i ma ogrnicznik do 1Mbps. Tak, mają przyspieszyć do 2 lub 3Mbps, ale kiedy to nie wiadomo.

• Anonimowy
      Gość

Trochę nie ładnie że tak od razu narzucają że żeby mieć ten bezlik trza od razu wziąć min. drugi od końca internet. W najniższym już tego nie dali, tak dziwnie trochę…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #232878 w Bezlik Gigabajtów – nieograniczony transfer danych w iPlusie
Twoje informacje:

Anuluj