Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Bezlik Gigabajtów – nieograniczony transfer danych w iPlusie
-
AutorWpisy
-
-
Od poniedziałku 13 września br. użytkownicy mobilnego internetu iPlus mogą korzystać z nowej wersji iPlusopobieracza. Klienci iPlusa otrzymują Bezlik Gigabajtów – nieograniczony transfer danych dostępny w dwóch wariantach: od północy do południa oraz od północy do 9 rano.
-
Anonimowy
Gość10 września 2010 o 09:18Liczba postów: 138392 -
Za 45 zł w play mamy 10 giga, a w plusie około 3 giga. Ja widzę różnice a inni chyba nie 🙂
Iplusopobieracz też kosztuje i w dziwnym czasie włączony, po nocach to nie bardzo mi się widzi. Już kiedyś miałem aktywny internet nocny w erze to wiem ze w tych godzinach raczej odpada dłuższe korzystanie z tego bez limitowego internetu.
Jak dla mnie oferta plusa bez entuzjazmu, poczekam co przyniesie jeszcze zapowiadane zmiany w play online. -
Anonimowy
Gość10 września 2010 o 14:15Liczba postów: 138392@PROZAK – zapominasz o takim 'detalu’ jak prędkość transferu (czy aby w Plus już nie do 21Mbps? Na HSPA ludzie często mają 6Mbps), czy jakość/przepustowość sieci. Play jest tani, ale zapchany maksymalnie i ma ogrnicznik do 1Mbps. Tak, mają przyspieszyć do 2 lub 3Mbps, ale kiedy to nie wiadomo.
-
-
AutorWpisy