Start › Forum › Rozrywka › Konkursy i loterie › Audi do wygrania w loterii Orange
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest2 stycznia 2011 at 16:05Liczba postów: 137151 -
Anonymous
Guest10 stycznia 2011 at 06:12Liczba postów: 137151oto korespondencja z Orange, pytanie kto organizuje takie konkursy?
„Witam serdecznieDziękuję za przesłaną korespondencję.
Wyłączanie wiadomości marketingowych przesyłanych przez firmy zewnętrzne można wyłączać jedynie poprzez podanie nam konkretnego numeru. Przykro mi, lecz nie ma możliwości, aby jednorazowo zablokować wszelkie SMS przychodzące tego typu. Zapewniam, że każde zlecenie, które Państwo do nas wyśle będzie niezwłocznie zrealizowane. SMSy marketingowe z Orange zostały na Pana numerze zablokowane.
Uprzejmie informuje, że informacja o regulaminie zamieszczonym na stronie Orange.pl nie oznacza, że ich nadawcą jest nasza sieć. Pragnę również zaznaczyć, że smsy wysyłane do Pana z numerów cztero lub więcej cyfrowych zaczynające się od cyfry 7 nie są wiadomościami wysyłanymi przez naszą sieć. Jako firma świadcząca usługi telekomunikacyjne nie organizujemy żadnych konkursów. Jeżeli smsy takie są do Pana wysyłane, to są to wiadomości od firm zewnętrznych, które organizując jakikolwiek konkurs są zobligowane przez prawo telekomunikacyjne do tego, aby regulamin swojej promocji umieścić na stronie operatora, do którego klientów wysyłają smsy reklamowe.
Zapewniam, że dokładamy wszelkich starań by jakość świadczonych usług była na najwyższym poziomie.
Mam nadzieję, że informacje te okażą się pomocne.
xxxxxxxxxxx.”
-
Anonymous
Guest10 stycznia 2011 at 12:54Liczba postów: 137151 -
Anonymous
Guest15 stycznia 2011 at 17:10Liczba postów: 137151uwaga! jak ktoś z was wysłał pierwszego darmowego SMSa na tą Loterię to nie wie że ORANGE kasuje codziennie prawie 5zł jako udział dzienny w loterii, sam się o tym przekonałem jak mi zjadło prawie wszystkie pieniądze z konta, niestety na bilingu on-line te opłaty nie figurują, więc właściwie nie można tego sprawdzić, ale można zablokować dzwoniąc do BOK, ja sam złożyłem reklamację, którą mi odrzucono, napisałem odwołanie! uważajcie!!!
-
Anonymous
Guest18 stycznia 2011 at 19:11Liczba postów: 137151Hej, tylko patrzeć jak włączą Wam subskrypcję i przyjdzie rachunek na np. 190 zł. To mnie spotkało w ERZE. Zadzwonił telefon, którego nie mogłam odebrać, a że był jawny, więc z grzeczności oddzwoniłam, a oni twierdzą, że przystąpiłam do gry. Zaznaczam, że wcześniej puszczałam sms-y do RMF FM. Okazuje się, że oni przekazują między sobą numery grające, mimo, że np. mój jest zastrzeżony. I odp. bardzo podobna, to nie „operator” tylko inne firmy. W moim przypadku to jakaś firma BAUER, (ładnie brzmi, co?). Tak oto zarabia się w tym „dzikim” kraju. Spółki, spółeczki…szkoda gadać. Czyste oszustwo i żerowanie na uczciwych ludziach. 🙁
-
Anonymous
Guest26 stycznia 2011 at 14:16Liczba postów: 137151Ja place za ciekawość , dostałam maila o zachęcającej treści zagraj , ciekawość ,głupota , ja stara wyjadaczka netu kliknęłam dostałam semesa z kodem w dalszym ciągu nie wiem na jakich warunkach dziala loteria .Dopiero po wysłaniu kodu pokazuje sie regulamin , i o zgrozo czytam cene semesa…. Jest tez podany w regulaminie numer pod ktory mozna wysłać zeby wycofać sie z gry , wysyłam i co ? Od 10 dni dosyaje codziennie semesy tresci ” niic nie musisz robic bierzesz udział w grze ” wysyłałam jeszcze kilka razy słowa wymagane zeby sie wycofać STOP , STOP KLUB i dalej nic . Ostrzegam , nie dajcie sie nabrać oszustwo , naciąganie ludzi na koszty.
Moze ktos zna sposob zeby uwolnić sie od tych niechcianych esemesow ? -
Anonymous
Guest26 stycznia 2011 at 20:27Liczba postów: 137151[quote]Bodajze „Klub STOP” na 60400? wydaje mi sie, ze tak. Sprawdz jeszcze raz w regulaminie. Byc moze wazna jest tez wielkosc liter. [/quote]
Dzieki ale pisałam juz dwa razy małymi i dużymi i nic dalej dostaje , a numer ktory podają 8080 jest zly nie mozna nic na niego wysłac, jestem wściekła bo nie powinno byc tak ze regulamin możesz przeczytać dopiero po wysłaniu hasła jaki dostajesz semsem. Szukam chętnych do wspólnego zlozenia pozwu. Do końca loteri to niemałą sumę pieniędzy strace.
-
Anonymous
Guest22 lutego 2011 at 12:16Liczba postów: 137151 -
Anonymous
Guest26 lutego 2011 at 08:29Liczba postów: 137151 -
Anonymous
Guest17 marca 2011 at 21:07Liczba postów: 137151Czytam te 40 wpisów i za za wyjątkiem kilku entuzjastów zgadzam się z pozostałymi żenada i nawet nie chce się pisać
na temat operatora ,organizatora loterii i prawie które zezwala na takie cyrki zwykłe wyłudzanie pieniędzy a nie zabawa i szczytne czy szlachetne pobudki ,gdzie prawo i sprawiedliwość że Rząd się za to nie „weżmi” a może bierze?
-
-
AuthorPosts