Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni Aster przyspiesza swoje pakiety internetowe do 20 Mb/s

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 12 listopada operator telekomunikacyjny Aster zwiększa prędkości swoich łączy internetowych bez dodatkowych kosztów. Zmiany dotyczą pakietów TwójNet, TwójNetPlus, TwójDom oraz TwójŚwiat.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135640

Tylko te chore ceny…

• Anonymous
      Guest

To rozumiem reakcja na ofertę UPC, niestety kiepska. Nie wiem jak UPC ale aster jest naprawdę stabilny. Mam od kilku lat i może 2-3 awarie były.

• Anonymous
      Guest

Tak, piekny marketingowy ruch. Pakiet TS przyspieszony z 10 na 10 ! Bo te 20 to w nocy tylko. Nizsze pakiety przyspieszone az o 1 Mbit i tylko dla nowych klientow 😀 Czyli typowy uzytkownik Astera zadnego przyspieszenia nie zobaczy.

• Anonymous
      Guest

godziny nocne są od 00:00 do 12:00 więc nie tak źle 😉 Mam aster już dwa lata i obiecane przez nich transfery są realne a nie tylko teoretyczne i do tego nie odnotowałem żadnej awarii a z netu korzystam praktycznie bez przerwy zarówno www jak i p2p

• Anonymous
      Guest

Tylko jak juz ktos powiedzial … te ceny …. W upc za lacze 25 megabitów płacę 90 zł miesięczne. Mam goły internet (bez zadnych telefonow czy kablowek) i brak zaobowiazania kontraktowego. Niby jest na 12 miesiecy, ale jak zerwe wczesniej place cale 50 czy 60 zl kary umownej …

• Anonymous
      Guest

A czy ta oferta dotyczy aktualnych abonentów, czy tylko nowych… bo jakoś nie zauważyłem żeby internet szybciej śmigał….:)

Viewing 6 reply threads
Reply To: Aster przyspiesza swoje pakiety internetowe do 20 Mb/s
Your information: