Start › Forum › Rozrywka › TV i muzyka › alternatywa dla TV
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest18 kwietnia 2012 at 08:26Liczba postów: 135890Witam. Jestem osoba mloda i nie posiadam u siebie w domu TV. Jednak wiadomo, jak kazdy, odczuwam potrzebe ogladania filmow, wiadomosci i
meczy pilki noznej lub siatkowki. Chce wiedziec w jaki sposob moge osiagnac najlepsza jakosc obrazu bez TV i na jakich urzadzeniach. Czekam
na wasze wypowiedzi.
-
Anonymous
Guest18 kwietnia 2012 at 08:35Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest18 kwietnia 2012 at 08:38Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest18 kwietnia 2012 at 08:55Liczba postów: 135890Ja ogladam tv tylko na tablecie z dostepem do internetu. Mieszkam w akademiku i nie mam miejsca na telewizor. Ipla nie jest tragicznym
rozwiazaniem, ale zdecydowanie lepszym jest wlasnie np weeb.tv, telewizja, ktora nie jest nadawana na zywo to nie tv tylko nagrane programy.
Wyobrazacie sobie ogladanie meczu, ktory nie jest na zywo. Ja jakos nie widze tych towarzyszacych im emocji…
-
Anonymous
Guest18 kwietnia 2012 at 09:02Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest18 kwietnia 2012 at 09:20Liczba postów: 135890Nie wiem jak zedytowac post to jeszcze raz:
[quote]Skad wam przyszlo do glowy, ze takie cyfrowego polsatu urzadzenie bedzie cos kosztowac? Nawet jesli to bedzie to mala oplata na poczatku. Oplata na pewno bedzie rozkladala sie w abonamencie.
[/quote]Wydaje mi sie, ze bedzie duze zainteresowanie tym wiec nie bedzie to darmowe.
-
Anonymous
Guest18 kwietnia 2012 at 12:02Liczba postów: 135890Witam wybaczcie że się wtrące… Jeżeli nie będzie to kwestia zakupu to kwestia dzierżawy urządzenia za które pewnie trzeba będzie dopłacić… Jeżeli chodzi o jakość obrazu to na sam początek nie spodziewałbym się super jakości HD może być lepiej niż po zwykłej antenie ale bez przesady no ale czas pokaże…
-
Anonymous
Guest19 kwietnia 2012 at 09:04Liczba postów: 135890nie wiem czy to w ogole jest dobry biznes. Nie wiem tez czy czegokolwiek sie dowiemy bo przed chwila dzwonilem na infolinie i 2 rozne osoby powiedzialy mi 2 rozne rzeczy. Jedna, ze bedzie potrzebny do tego internet a druga, ze nie. Jedna, ze beda kanaly takie jak w domu a druga, ze nic nie wiadomo. Paranoja
-
Anonymous
Guest19 kwietnia 2012 at 13:21Liczba postów: 135890Taaa skąd ja to znam… Moja rodzina ma w tpsa znaczy teraz w orange neostrade i jest to masakra jeżeli chodzi o prędkośc od ponad 6 lat nic nie zrobili aby przyśpieszyć u nich internet a za pakiet 128kb/s płacą jak za zborze ale ok wracajmy do rzeczy.
15zł za tv mobilną lekka przesada moim zdaniem skoro kupno talerza i dekodera na satelite wyniesie fakt więcej ale ma sie to na stałe ze sobą można też zabrać jak sie chce ale w dłuższym okresie czasu bardziej sie opłaca satelite…
-
-
AuthorPosts