Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Aktualne Cenniki Telefonów w ofercie Play

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 23 bm. w Play dostępne są telefony: Sony Ericsson Yari dostępny np. w ONE PLAY 36 miesięcy od 149 zł i Play Fresh – 749 zł oraz Samsung M8910 Pixon12 dostępny od 1599 zł w ONE PLAY na 36 miesięcy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135626

W żadnym cenniku nie ma Nokii 6710

• Anonymous
      Guest

jest. na zyczenie

• Anonymous
      Guest

Czyli oferta podstawowa = ofercie na życzenie ???

• Anonymous
      Guest

@ Raf – ostatnio mniej więcej tak. do oferty na życzenie przerzucili masę telefonów. reklama , że mają wszystkei telefony to więc podwójna nieprawda -po pierwsze nie wszystkei, brak choćby iPhone czy G1, po 2 – większość tylko na życzenie

• Anonymous
      Guest

trevor@ wogole to rozumiesz na czym polega oferta telefon na zyczenie?

• Anonymous
      Guest

ja to nie czaje.. jak to na życzenie. Sprowadzają specjalnie czy jak? na życzenie to ja mogę nazwać e-sklep orange. Nie ma telefonów w salonach to wchodzę na stronę i zamawiam sobie. Bo mam właśnie życzenie. Ja to rozumiem w ten sposób.

• Anonymous
      Guest

To mało rozumiesz na życzenie znaczy ze zamawiasz telefon w salonie przez neta masz eshop a nie życzenie

• Anonymous
      Guest

Jak dla mnie to jest jakiś błąd z tą Nokią 6710, bo Nokia 2700, która też wchodzi do oferty podstawowej jest w cennikach

• Anonymous
      Guest

Na życzenie to na życzenie nie zawsze życzenia się spełniają;) wg mnie Play by się przestał wygłupiać z tym już bo to już trochę nudne jest "telefon na życzenie". Albo jest albo nie a nie że zamawiać trzeba czekać i takie tam.

• Anonymous
      Guest

przeciez to nawet proste. kazdy operator ma wlasna oferte telefonow. przeciez bylo kiedys opisane ze plusgsm ktory nie ma w ofercie iphona umozliwial jego zakup firma gdy taki warunek stawiali. nie wiem skad.. moze wyslali gonca do sklepu oferujacego go i kupili za gotowke jakas ilosc sztuk. to jest na zyczenie! tak samo robi play-tylko ze tu play idzie na reke kazdemu klientowi. kazdy model telefonu to osobne kontrakty miedzy operatorem a producentem i jesli nie jest w stanie tanio kupic to daje wybor. plac drogo albo wez inny

• Anonymous
      Guest

Wg mnie inaczej, jest to zagrywka marketingowa, jeżeli ciągle nie ma jakiegoś telefonu (który zwabił klienta) a skoro już jest klient to weźmie coś innego w zasadzie gorszego i tańszego a tamten telefon dalej zostanie na papierze ładnie uwidoczniony :))

Viewing 11 reply threads
Reply To: Aktualne Cenniki Telefonów w ofercie Play
Your information: