Start Forum Sprzęt Sony Aktualizacja: Cena Sony Ericsson Xperia Play w ofercie przedsprzedażowej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Podczas premiery telefonu marzeń dla graczy, Sony Ericsson Xperia Play zabrakło jednej istotnej informacji- ceny urządzenia. Nic jednak straconego, model Xperia Play pojawił się w ofercie przedsprzedażowej Expansys UK. Ponadto potwierdzona została data premiery urządzenia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138223

Myślę że dla tych ze średnią krajową to cena akurat.

• Anonimowy
      Gość

Myśłę że tak.Ale nie wszystkich będzie stać na taki telefon.Ja bym bardzo chciał go posiadać.Uwielbiam gry i duże dotykowe wyświetlacze 🙂

• Anonimowy
      Gość

A po ile bedzie Neo ?

• Pablo_0
      Członek
      Liczba postów: 77

Przecież 2511zl to jest cena telefonu w ofercie przedsprzedaży w Wielkiej Brytanii w Polsce cena będzie wynosiła około 3500zl.

• Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem cena nie powinna przekroczyc 3000 zł ,byle faktycznie w marcu byl w sklepach . Nie moge sie doczekac ! ! !
      Miałem kupic psp , ale w tym momencie to juz bez sensu 2 razy kase wydawac .

• Anonimowy
      Gość

to lepiej kupic samsung wave i psp to wyjdzie o wiele taniej a cena nowego sony z kosmosu jest za co mam zaplacic 2500zl?????????

• Anonimowy
      Gość

ciekawe czy przy abonamencie 350 zl w oragne będę mieć ją za 1 zł ; p jeżeli tak to się skusze :> (myśle że w granicach 300 zl i tak zapłacę ; p)

• Anonimowy
      Gość

telefon zaje*isty ale cena duża mam tylko nadzieję, że będzie taniszy 🙂

• Anonimowy
      Gość

co lepsze? to czy nintendo 3ds?

• Anonimowy
      Gość

ja to chce

• Anonimowy
      Gość

Posiadam ten telefon czy taki dobry do gier ? Nie dlaczego ? jak grasz to po 30 min masz zawieche tel.. testowałem na 3 takich telefonach i kilku grach……

Do kolesia z nickem no_ja_nie_mogę ja bym wybral 3Ds i jakis tel do tego albo bym poczekal na PSP2 za 1-2 mieiace bedzie w Polsce cena PSP2 Bedzie wynosic w granicach 1200-1500 Zł ale warta bedzie tej ceny bedzie lepsza niz 3Ds porównac mozna z xbox 360 tez kupiłem sobie psp2 i xboxa dalem kumplowi za drobną opłata 🙂

• Anonimowy
      Gość

hmm warto go dodać do kolekcji

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Aktualizacja: Cena Sony Ericsson Xperia Play w ofercie przedsprzedażowej
Twoje informacje: