Start Forum Sprzęt Sieci komputerowe AirLive GW-300NAS: nowy router do superszybkiego Internetu

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Ovislink AirLive, jeden z producentów urządzeń sieciowych i komunikacyjnych, wprowadza do sprzedaży najnowszy router bezprzewodowy 2T2R 300Mbps GW-300NAS z Gigabitowymi portami LAN i portem Gigabit WAN.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

Ciekawie zapowiadający się sprzęt do domowej sieci wi-fi. Pytanie jaka cena

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136776

Jak ktos lubi podlubac, to dosc tanio mozna to samo uzyskac na TP-Linku TL-WR1043ND. Nie wiem na jakim chipsecie jest to, ale pod TP sa alternatywne firmware dajace sporo zabawy i mozliwosci.

• Anonymous
      Guest

Za dwie i pół stówki to się opłaca. Gdzieś mi mignął jakiś konkurs na fejsie, w którym można wygrać ten router.

• Anonymous
      Guest

[quote]Ja myślę, żę za tą cenę i tyle możliwości to się w ogóle opłaca [/quote]

Ja to kupiłem i wiem, że się opłaca 🙂 Ze tę cenę mam święty spokój z sygnałem, nie muszę dokupować anten, repeaterów i cholera wie czego.

• Anonymous
      Guest

Router bomba. U mnie się przebija przez kilka ścian, a sygnał cały czas 5 kresek.

Viewing 5 reply threads
Reply To: AirLive GW-300NAS: nowy router do superszybkiego Internetu
Your information: