Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 60 minut do szystkich sieci za 25 zł w Orange POP

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

POPulacja.pl to serwis społecznościowy Orange. Jak donosi Czytelnik Telix.pl w serwisie dostępna jest promocja dla użytkowników POP Orage, w ramach której można otrzymać 60 minut do szystkich sieci (także do Play) za doładowanie kwotą 25 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137327

ja sprawdzałem na stronie i takowej informacji nie widziałem ale może i działa bo nie sprawdzałem

• Anonymous
      Guest

Może nie byłeś zalogowany, w Populacji to chyba zablokować sie trzeba…

• Anonymous
      Guest

przed chwila doładowałem i dostałem ten bonus wazny jest przez 14 dni:)

• Anonymous
      Guest

poprawka nie trzeba byc zarejestrowanym na populacji.pl:)

• Anonymous
      Guest

Ja jakoś nie widzę tej informacji na populacji ale ważne że działa ta promocja ale czemu znowu na 14 dni ale już bardziej realne jest to do przegadania te 60min niż te 1000 min no i ważne że odeszli od tego pomysłu jednodniowego jak było wcześniej w promocjach.

• Anonymous
      Guest

sama promocja zła nie jest, 60 minut nie jest złe.. ale to normalne jeśli chodzi o populacje bo tam od zawsze były promocje na większość pakietów. Tylko nie wszyscy mają do niej dostęp i do tańszych pakietów.

• Anonymous
      Guest

wytlumaczcie mi, bo nie widze tu promocji, wychodzi 42 grosze za minute, normalnie jest po 29 groszy, jedyna korzysc, ze jest troche taniej do play

• Anonymous
      Guest

***Adam,ale tu masz 25 złotych do wykorzystania,oraz dodatkowo 60 minut.Masz około 86 minut do wszystkich(poza Play) oraz dodatkowo 60 do wszystkich bez gwiazdek i chyba wykorzystywanych jako pierwsze

• Anonymous
      Guest

pivko dzieki, na drugi raz przeczytam w calosci artykuł, a nie tylko zerkne okiem, zeby nie zadawac niepotrzebnych pytan.

• Anonymous
      Guest

moze gdyby bylo slowo "dodatkowe" 60 minut, to wtedy wystarczyloby "zerknac okiem" i byloby wszystko czytelne

• Anonymous
      Guest

No problem 😉

• Anonymous
      Guest

hmm czyżby nowość w Orange dali minuty do wszystkich ? szkoda że nie jest to oficjalne info od Orange tylko od czytelnika…

• Anonymous
      Guest

A wie ktoś może czy Orange ma zamiar wydłużyć promocję w POPie na 1000 minut za 6 zł ????? Oferta rewelka – parę dni temu kupiłem starter POP i wsadziłem do luźnego jednego telefonu i robi u mnie w domu jako telefon do stacjonarnych i Orange. Na codzień używam abonamentu na firmę w Orange, ale po tej cenie pakiet 1000 minut, mimo że nie zdąże całości wydzwonić, jest super.

• Anonymous
      Guest

mam orange na karte jak moge wlaczyc te 1000min??

• Anonymous
      Guest

promocja dobra,ale nie wiem czy nie lepszy jest abonament, za 25zł (w nowej wersji jest 140 minut do wykorzystania)

• Anonymous
      Guest

Promocja jest do 28 lutego a dziś jest 12 marzec i dalej działa. Przed chwilą dostałem 60 minut do wszystkich sieci i 25 zł na konto główne bo za tyle doładowałem. Widać można dalej uruchamiać. Napisałem bo może komuś się przydać ta informacja.

• Anonymous
      Guest

iomoqm qpx

Viewing 17 reply threads
Reply To: 60 minut do szystkich sieci za 25 zł w Orange POP
Your information: