Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe 58 proc. Polaków korzysta z Internetu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Jak wynika z badania przeprowadzonego przez GfK Polonia w listopadzie 2009 roku, odsetek Polaków w wieku 15-75 lat, deklarujących korzystanie z Internetu (GfK Net Indeks) kształtował się na poziomie 58 proc.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139233

Bo internet jest coraz tańszy, więc nie dziwne że coraz więcej korzysta z tego. Ja pamiętam jak kiedyś kupowałem w TP pakiet 30h przez modem, dziś w niższej cenie mam stały dostęp przez orange freedom. To pokazuje jak się net rozwija.

• Anonimowy
      Gość

A ja pamietam, jak w ogóle nie było internetu, a teraz jest. To dopiero jest rozwój.

• Anonimowy
      Gość

Jest postęp. A i internet można zdobyć w różnych formach. I jest coraz bardziej przystępny, bo 2gr/100kb w starterze z modeme Heyah, teraz Era wypuściła fajny blueconnect na kartę dla studentów. Sam korzystam głównie z kabla, ale musze pomyśleć o jakimś modemie, bo ostatnio coraz częściej jestem w podróży i stały dostępn do neta zawsze i wszędzie by mi się przydał.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #185878 w 58 proc. Polaków korzysta z Internetu
Twoje informacje:

Anuluj