Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO 500 tys. użytkowników Poczty Gadu-Gadu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

22-letnia Patrycja Tomtas została półmilionowym użytkownikiem Poczty Gadu-Gadu, usługi poczty elektronicznej udostępnianej przez GG Network. Patrycja, oprócz honorowego tytułu, otrzymała specjalny „złoty” numer telefonu w sieci komórkowej GaduAIR.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138365

W sumie poczta ok, tylko nie ma możliwości zapisywania adresów z maili przychodzących w książce adresowej, bo jej po prostu nie ma 🙂

• wlo
      Uczestnik
      Liczba postów: 1131

No „zapisałem się” do tej poczty jak tylko uruchomili… Mam… Nie korzystam 😉
      Komunikatora używam intensywnie, bo jest to super rzecz do komunikacji bezpośredniej, ale już dodatków nie bardzo. Pomysł ze zintegrowaną pocztą jest fajny, ale jakoś niezbyt przekonujące to jest żeby nawet z kontaktami GG wymieniać wiadomości pocztowe. MOże się rozwinie 😉

• Anonimowy
      Gość

Mam pytanie do twórców poczty gg, czy przewidujecie utworzenie książki adresowej w swojej poczcie ? Przydało by się ;).

• wlo
      Uczestnik
      Liczba postów: 1131

Przy okazji zajrzałem do skrzynki na gg.pl 😉 Miła wiadomość – uruchomili serwery IMAP i SMTP!!

• Anonimowy
      Gość

Czy w ogóle będzie możliwość łaczenia przez POP 3 bo mój program nie obsługuje IMap ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: 500 tys. użytkowników Poczty Gadu-Gadu
Twoje informacje: