Start Forum Sprzęt LG 5 mln sprzedanych LG KU990 (Viewty)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

LG Electronics Mobile pochwalił się, że wprowadzony na rynek 14 miesięcy temu, telefon LG KU990 (Viewty) został sprzedany dotychczas już w ponad 5 milionów sztuk na całym świecie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138825

Jestem jednym z tych 5 milionów, telefon jest jednym słowem świetny. Nie zawiodłem się na nim ani razu.

• Anonimowy
      Gość

Pytanie czy coś zarobili na nim bo w Polsce zaczął się sprzedawać dopiero jak jest za 1zł w ofercie ok 45-60zł abo.

• Anonimowy
      Gość

a w jakich sieciach on jest dostepny u nas ?

• Anonimowy
      Gość

a ja juz dawno kupiłem Viewtego 🙂 rewelacja, gratuluje LG rekordziku, mysle ze jescze troche pojdzie w góre 😉

• Anonimowy
      Gość

Mam go od prawie roku i nadal uważam, że ładny…jednak mam z nim za dużo problemów by móc powiedzieć, że kupiłabym go jeszcze raz. Bateria raz ładuje sie do końca a raz nie..nie wiedzieć "why"..gubi zasięg tam gdzie wszystkie inne telefony działają, przy wybieraniu numerów innych sieci zdarza mu się "powiedzieć", że sieć zajęta..mimo, iż z innych telefonów nie ma problemu w tym momencie z połączeniem sie. Pomijam oczywiście dramatyczy pomysł z zamontowaniem "wskaźnika" (czy jak to sie tam nazywa" na sznurku, obijający sie o ekran, no i przewijarka z tyłu też nie najwygodniejsza..ogólnie..no ładny…

• Anonimowy
      Gość

jaką masz wersję oprogramowania?

• Anonimowy
      Gość
Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: 5 mln sprzedanych LG KU990 (Viewty)
Twoje informacje: