Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 300 minut do wybranego numeru w Play za 10zł/mies.
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość9 lutego 2010 o 18:22Liczba postów: 138394wracajac do wypowiedzi przedmowcow to nie wiem czy trzy godziny do wygadania to tak malo na miesiac chyba ze wszyscy ktorzy o tym pisza dzialaja w innych sieciach niz PLAY.Od roku posiadam 1000 minut do play i na stacjonarne w abonamencie 50 pln nie jestem w stanie tego wykorzystac
-
Anonimowy
Gość9 lutego 2010 o 21:49Liczba postów: 138394Tak patrzę na te oferty abonamentowe (nie tylko w PLAY) to wychodzi na to, że dla przeciętnego śmiertelnika jest to kompletnie nieopłacalne (pomijam tutaj wypasione abonamenty dla firm itp.). Lepiej kupić telefon na wolnym rynku (od razu za gotówkę czy na raty) wpakować do niego kartę prepaid (np. PLAY Fresh) i cieszyć się tanimi rozmowami, ciekawymi pakietami bez poczucia kagańca w postaci umowy terminowej.
Pozdrawiam.
-
Anonimowy
Gość10 lutego 2010 o 09:44Liczba postów: 138394nie wiem, ja watpię w to trochę, bo 300 minut to cholernie mało jak na darmowy numer 🙁 to lepiej sobie fresha doładować i rozmawiać za darmo :/ a później na przykład z 30 zł w kolejnym miesiącu wykupic pakiety. I wychodzi o wiele fajniej :/ ale zobaczymy co play da. I ciekawe czy coś zrobią w mixie?
-
AutorWpisy