Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 300 minut do wybranego numeru w Play za 10zł/mies.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Według naszych informacji, niestety jeszcze nie potwierdzonych, Play zaproponuje w Abonamencie pakiet 300 minut do wybranego numeru w cenie 10 zł na miesiąc.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138394

skad Wy takie bajki wyciagacie?

• Anonimowy
      Gość

jeśli to prawda to żałosny jest ten pakiet.

• Anonimowy
      Gość

Ale dno – jeśli to prawda 🙂 300 minut z jedną osobą to potrafię w ciągu góra 3 dni wygadać.

• Anonimowy
      Gość

Mało ciekawa oferta, ale niektórym pewnie się przyda.

• Anonimowy
      Gość

300 minut hmm moze i malo ale za dyche i tak duzo 🙂

Czy mi sie wydaje czy play sie wyprzedaje ?

• Anonimowy
      Gość

wracajac do wypowiedzi przedmowcow to nie wiem czy trzy godziny do wygadania to tak malo na miesiac chyba ze wszyscy ktorzy o tym pisza dzialaja w innych sieciach niz PLAY.Od roku posiadam 1000 minut do play i na stacjonarne w abonamencie 50 pln nie jestem w stanie tego wykorzystac

• Anonimowy
      Gość

300 minut za 10zł to bardzo mało. W Orange za tę samą kwotę jest aż 1000 minut.

• Anonimowy
      Gość

Tak patrzę na te oferty abonamentowe (nie tylko w PLAY) to wychodzi na to, że dla przeciętnego śmiertelnika jest to kompletnie nieopłacalne (pomijam tutaj wypasione abonamenty dla firm itp.). Lepiej kupić telefon na wolnym rynku (od razu za gotówkę czy na raty) wpakować do niego kartę prepaid (np. PLAY Fresh) i cieszyć się tanimi rozmowami, ciekawymi pakietami bez poczucia kagańca w postaci umowy terminowej.

Pozdrawiam.

• Anonimowy
      Gość

skoro to ściema, to może usuńcie ten wpis, co? Czy w3 za taką ściemę wam płaci? jak to jest??

• Anonimowy
      Gość

wiklef –> Chodzi Ci o to, że news jest "ściemą"?

• Anonimowy
      Gość

no tak, to przecież nie sa prawdziwe informacje

skoro są darmwoe rozmowy po całej sieci to play nie robił nowej odmiany darmowego numeru, bo i po co?

• Anonimowy
      Gość

Informację dostałem zwiarygodnego źródła i dotyczy abonamentowców. Darmowe rozmowy są dla Play Fresh (oferty na kartę). Dziś mam dostać potwierdzenie tego pakietu. Pozdrawiam Andrzej

• Anonimowy
      Gość

bardzo dobra opcja..10pln za 5h gadania to rozsądny ryczałt za taką usługę.mam nadzieje ze będzie to równiez dla mixowców-warto.zawsze to wieksze arpu

• Anonimowy
      Gość

Przecież 300 minut to 5 godzin a to mi się wydaje że nawet dużo. Jeśli chodzi o mnie to tylko czasem rozmawiam z jedną osobą do której chciałbym taki pakiet i wystarcza mi te 5 godzin

• Anonimowy
      Gość

phi, w Plusie za 10zl jest numer bez ograniczen

• Anonimowy
      Gość

tylko zeby nie wycofali pakietu 100 min który jest teraz i obejmuje nr. stacjonarne,bo wtedy to będzie kiepsko. no tak w plusie jest za 10 zł bez ograniczeń a w play bez limitu.

• Anonimowy
      Gość

nie wiem, ja watpię w to trochę, bo 300 minut to cholernie mało jak na darmowy numer 🙁 to lepiej sobie fresha doładować i rozmawiać za darmo :/ a później na przykład z 30 zł w kolejnym miesiącu wykupic pakiety. I wychodzi o wiele fajniej :/ ale zobaczymy co play da. I ciekawe czy coś zrobią w mixie?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
Odpowiedz na: 300 minut do wybranego numeru w Play za 10zł/mies.
Twoje informacje: