Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 2x TakTak: podwójne doładowanie
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest22 listopada 2010 at 13:39Liczba postów: 135722 -
Anonymous
Guest22 listopada 2010 at 14:49Liczba postów: 135722Bardziej pokręconej promocji to już nie mogli wymyślić. Jakby nie starczyło dwa razy zasilić a jeszcze lepiej raz. Teraz już aby sięgnąć po promocję trzeba pokonać trzy stopnie kwalifikacyjne. Heh żenada. Niedługo, żeby otrzymać promocyjne zasilenie trzeba będzie przebiec całą sztafetę: wydaj-zasil-wydaj-zasil i tak w kółko… A na końcu podwojenie… do sieci
-
Anonymous
Guest22 listopada 2010 at 16:22Liczba postów: 135722 -
Anonymous
Guest22 listopada 2010 at 18:58Liczba postów: 135722ja nie widzę żadnej informacji na http://www.era.pl
-
Dalej troszeczkę news jest pokręcony. Czy czasami w jednym tygodniu nie trzeba wydać 25 i za tyle samo doładować? Blom – czemu uważasz, że to oni zarobią? W sumie ja zawsze ładuję w czasie podwójnych doładowań i wydaje mi się, że zyskuje tylko ja. Dlaczego? Ładuje za najbardziej opłacalne nominały, przedłużam konto o 7 miesięcy i przez tyle pewnie nie doładuję więcej, a kasy mam dwa razy więcej do wykorzystania.
-
Anonymous
Guest23 listopada 2010 at 15:09Liczba postów: 135722Faktycznie troszkę zakręcona ta oferta, ale jak widać ma swoich zwolenników
@mega – Orange dopiero ma wprowadzić świąteczne promocje, więc chyba nie ma co porównywać. Na pewno mają się pojawić w zwierzęcych taryfach, ale przypuszczam, że pojawi się coś nowego niemal w każdym segmencie, choć czas pokaże. -
Anonymous
Guest24 listopada 2010 at 08:59Liczba postów: 135722To nie jest standardowa oferta 2xTakTak i nie jest tak mocno zakręcona, tylko tekst newsa jest kiepsko zredagowany. Tekst wiadomości jaką otrzymałem jest następujący „Od 22 do 28 listopada najpierw wydaj min 25zł a potem doładuj konto za min 25zł a PODWOIMY doładowanie do max 150zł. Nagrodę dajemy od 4 do 10.01.2011.” więc nie wprowadzajcie w błąd bo wcale nie trzeba ładować dwa razy! Oferta taka była dokładnie rok temu na takich samych zasadach. Rok temu oferta również była w kilku następujących po sobie tygodniach, a ponadto w grudniu ubiegłego roku ruszyło podwójne doładowanie na normalnych zasadach. Z obu ofert rok temu korzystałem i nie było żadnych problemów.
-
-
Anonymous
Guest25 listopada 2010 at 11:02Liczba postów: 135722 -
Anonymous
Guest26 listopada 2010 at 08:44Liczba postów: 135722Ja tesz jórz to sprawdziłem. Obnirzyłem muj telefon o 25 zeta a tó nic sie nie stało. A wienc wziołem do podwyrzszyłem o 25 zeta bo mam takom morzliwość rze moge go podwyrzszyć no a oni mi przysłali nie pienionrze ale wiadomość tękstowom rze mam mieć te kase.
Nie rozómiem tego rególaminu. Błagam Was pomurzcie MI 😳 -
Anonymous
Guest13 grudnia 2010 at 10:35Liczba postów: 135722Czytanie komentarzy budzi już śmiech. Ile z nich wstawia opłacona grupa zawodowych komentatorów? Dość charakterystyczny styl- dobra znajomość usług promowanej jak i konkurencyjnej firmy. Treść praktycznie pozbawione informacji związanych z własnym życiem emocjonalnym. Nastawienie na merytoryczne sugerowanie opinii. Sami najlepiej wychwytują wpisy konkurencji. Zaczyna to wyglądać na dyskusję jednej strony promotorów firm z drugimi. Coraz lepiej Hi hi! 😛
-
Anonymous
Guest2 stycznia 2011 at 19:07Liczba postów: 135722Chodźmy wszyscy do playa, tylko wtedy się nam opłaci. Jestem w erze od prawie samego początku, zawsze byłam zadowolona, ale teraz jest coraz drożej i mniej wygodnie, nie zachęcają do pozostania, nie ma żadnych bonusów za pozostawanie u nich. Podwójne doładowania od lat były, tyle że nie trzeba było nagle wydawać 25 zł, tylko 2 razy doładować w ciągu 5 dni. Jak będą tak olewać klientów, padną, a play ich zeżre. I dobrze.
-
Anonymous
Guest2 stycznia 2011 at 19:08Liczba postów: 135722Chodźmy wszyscy do playa, tylko wtedy się nam opłaci. Jestem w erze od prawie samego początku, zawsze byłam zadowolona, ale teraz jest coraz drożej i mniej wygodnie, nie zachęcają do pozostania, nie ma żadnych bonusów za pozostawanie u nich. Podwójne doładowania od lat były, tyle że nie trzeba było nagle wydawać 25 zł, tylko 2 razy doładować w ciągu 5 dni. Jak będą tak olewać klientów, padną, a play ich zeżre. I dobrze.
-
-
-
AuthorPosts