Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 2x TakTak: podwójne doładowanie

Viewing 31 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Promocja „Oferta Świąteczna” pozwoli abonentom Tak Taka, Tak Tak Fon i Era Mix zgromadzić dodatkowe środki na rozmowy – nawet 150 złotówek od Tak Taka zasil konto osoby, która skorzysta z propozycji. Tak Tak rozda bonusowe doładowania w styczniu 2011 r.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135722

Coś mi się tu nie zgadza, bo w sms-ie informacyjnym od Ery dostałem, że najpierw trzeba w ww. okresie WYDAĆ minimum 25 zł a potem doładować konto min 25 zł… zweryfikujcie tą informację Panie Adminie.

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

No i zaczyna się świąteczne podwajanie.
      Miło dla użytkowników a jeszcze milej dla sieci bo sobie zarobią 😀

• Anonymous
      Guest

Wydać można na pakiety, więc to nie będzie nic specjalnie trudnego BC max za 9 zł, pakiet minut i smsów za 7zł itd. nie wydaje się tych pieniędzy na marne. A podwójne doładowanie będzie na wszystko:)

• Anonymous
      Guest

Era krętacze, już mi pożarli 50zł. mies.temu doładowałem za 50zł dost. 100zł. ale tylko do Era (o czym mowy nie było) gdybym wiedział to bym w
      to nie wchodził. Już dawno nie mam nikogo w Erze wszyscy uciekli do Play-a.
      Chyba już najwyższy czas na mnie uciekać do Play-a.

• Anonymous
      Guest

Bardziej pokręconej promocji to już nie mogli wymyślić. Jakby nie starczyło dwa razy zasilić a jeszcze lepiej raz. Teraz już aby sięgnąć po promocję trzeba pokonać trzy stopnie kwalifikacyjne. Heh żenada. Niedługo, żeby otrzymać promocyjne zasilenie trzeba będzie przebiec całą sztafetę: wydaj-zasil-wydaj-zasil i tak w kółko… A na końcu podwojenie… do sieci

• Anonymous
      Guest

to już moje ostatnie doładowanie w Erze – umowa na tt fona kończy się w lutym i po tym czasie bez żalu opuszczę tę sieć

• Anonymous
      Guest

I to mi się podoba w Erze, podwójne do wszystkich a nie tylko po swojej sieci jak to m.in prawie zawsze jest w Orange. Do tego 100% bonusu a nie 20% i to od kwoty już 25zł a nie 40zł jak u niektórych np w Plusie. Za tą oferte mega plus.

• Anonymous
      Guest

A gdzie na stronach ery jest informacja o tej promocji ??

• Anonymous
      Guest

ja nie widzę żadnej informacji na http://www.era.pl

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

Ogromny plus, że kasa z podwójnych doładowań się nie przeterminuje i że można ją wykorzystać na połączenia do wszystkich sieci.

• Anonymous
      Guest

w tym artykule sa bledy … wiem bo zrobilem tak jak tu napisali i wtopilem
      przeczytajcie regulamin na stronach ery dobrze radze .. ale sie wkur… lem no ale coz … co nalge to po diable

• Anonymous
      Guest

Ale kręcą ja nic z tego nie rozumiem java*****:icon(’:(’)

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Dalej troszeczkę news jest pokręcony. Czy czasami w jednym tygodniu nie trzeba wydać 25 i za tyle samo doładować? Blom – czemu uważasz, że to oni zarobią? W sumie ja zawsze ładuję w czasie podwójnych doładowań i wydaje mi się, że zyskuje tylko ja. Dlaczego? Ładuje za najbardziej opłacalne nominały, przedłużam konto o 7 miesięcy i przez tyle pewnie nie doładuję więcej, a kasy mam dwa razy więcej do wykorzystania.

• Anonymous
      Guest

Chyba czas się zwijać z TT. Jeszcze mnie trzymały te podwójne doładowania, ale ta oferta jest tak pokręcona, że czas na zmiany nadszedł.

• Anonymous
      Guest

Faktycznie troszkę zakręcona ta oferta, ale jak widać ma swoich zwolenników

@mega
      – Orange dopiero ma wprowadzić świąteczne promocje, więc chyba nie ma co porównywać. Na pewno mają się pojawić w zwierzęcych taryfach, ale przypuszczam, że pojawi się coś nowego niemal w każdym segmencie, choć czas pokaże.

• Anonymous
      Guest

Jeśli dziś wydam 25zł, i doładuję konto za 50zł, to będę miał już dziś te 50zł doładowane + to co miałem na koncie i 50zł w nowym roku ?? Czy muszę doładować aż 2 razy ? ;/

• Anonymous
      Guest

To nie jest standardowa oferta 2xTakTak i nie jest tak mocno zakręcona, tylko tekst newsa jest kiepsko zredagowany. Tekst wiadomości jaką otrzymałem jest następujący „Od 22 do 28 listopada najpierw wydaj min 25zł a potem doładuj konto za min 25zł a PODWOIMY doładowanie do max 150zł. Nagrodę dajemy od 4 do 10.01.2011.” więc nie wprowadzajcie w błąd bo wcale nie trzeba ładować dwa razy! Oferta taka była dokładnie rok temu na takich samych zasadach. Rok temu oferta również była w kilku następujących po sobie tygodniach, a ponadto w grudniu ubiegłego roku ruszyło podwójne doładowanie na normalnych zasadach. Z obu ofert rok temu korzystałem i nie było żadnych problemów.

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

Zagmatwany ten reguamin i oferta.

• zypolek
      Member

Na telepolisie pokazali prawdziwe warunki – kasę z podwójnego doładowania nie otrzymuje się w styczniu, tylko w listopadzie lub grudniu, wtedy gdy spełni się warunku promocji. Redakcjo popraw to – ludzie są wprowadzani w błąd.

• Anonymous
      Guest

A ja to wszystko sprawdziłam i wszystko się zgadza. Nagrodę dostanę w styczniu tak jak tu pisze. Spełniłam warunki i nie miałam żadnych problemów. Dla mnie ten cały regulamin był i jest jasny, szczerze to nie wiem czego wy chcecie, chyba sami siebie wprowadzacie w błąd.

• Anonymous
      Guest

Ja tesz jórz to sprawdziłem. Obnirzyłem muj telefon o 25 zeta a tó nic sie nie stało. A wienc wziołem do podwyrzszyłem o 25 zeta bo mam takom morzliwość rze moge go podwyrzszyć no a oni mi przysłali nie pienionrze ale wiadomość tękstowom rze mam mieć te kase.
      Nie rozómiem tego rególaminu. Błagam Was pomurzcie MI 😳

• zypolek
      Member

Rzeczywiście – dostałem smsa, kasa w styczniu do dyspozycji. Więc informacje w newsie są w 100% prawdziwe.

• zypolek
      Member

Pierwszy raz informacje o podwójnym dodali w zakładce doładowania, teraz już jednak znaleźć ją można na stronie głównej Tak-taka.

• Anonymous
      Guest

Pakiety można niby kupić, ale nie wiem czy wiecie, że według regulaminów promocja na razie jest ważna tylko do do końca 2010r….

• Anonymous
      Guest

Czytanie komentarzy budzi już śmiech. Ile z nich wstawia opłacona grupa zawodowych komentatorów? Dość charakterystyczny styl- dobra znajomość usług promowanej jak i konkurencyjnej firmy. Treść praktycznie pozbawione informacji związanych z własnym życiem emocjonalnym. Nastawienie na merytoryczne sugerowanie opinii. Sami najlepiej wychwytują wpisy konkurencji. Zaczyna to wyglądać na dyskusję jednej strony promotorów firm z drugimi. Coraz lepiej Hi hi! 😛

• Anonymous
      Guest

a co oni łaske wielka robia rok temu tez tak kombinowali i wybierali wybranców wreszcie klient sie liczy czy firma

• Anonymous
      Guest

Chodźmy wszyscy do playa, tylko wtedy się nam opłaci. Jestem w erze od prawie samego początku, zawsze byłam zadowolona, ale teraz jest coraz drożej i mniej wygodnie, nie zachęcają do pozostania, nie ma żadnych bonusów za pozostawanie u nich. Podwójne doładowania od lat były, tyle że nie trzeba było nagle wydawać 25 zł, tylko 2 razy doładować w ciągu 5 dni. Jak będą tak olewać klientów, padną, a play ich zeżre. I dobrze.

• Anonymous
      Guest

Chodźmy wszyscy do playa, tylko wtedy się nam opłaci. Jestem w erze od prawie samego początku, zawsze byłam zadowolona, ale teraz jest coraz drożej i mniej wygodnie, nie zachęcają do pozostania, nie ma żadnych bonusów za pozostawanie u nich. Podwójne doładowania od lat były, tyle że nie trzeba było nagle wydawać 25 zł, tylko 2 razy doładować w ciągu 5 dni. Jak będą tak olewać klientów, padną, a play ich zeżre. I dobrze.

• zypolek
      Member

4 stycznia na moje konto wpadł bonus 150 z grudniowego podwojenia Tak-taka. Otrzymaliście również środki z podwójnego bez większych problemów?

• Anonymous
      Guest

M ido tej pory nie przyszły te pieniążki na konto z oferty świątecznej. A 10 stycznia dostałam sms’a że kwota została dodana… ściema!

• zypolek
      Member

Wydanie 25 zł z konta, a obniżenie stanu konta to różnica? Przecież na stronie operatora jasno było napisane co i kiedy trzeba zrobić. Ja bonus z podwójnego doładowania Tak-taka otrzymałem – jeśli go nie macie, to dzwońcie na BOK

Viewing 31 reply threads
Reply To: 2x TakTak: podwójne doładowanie
Your information: