Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 29 groszy za minutę oraz bezpłatne SMS-y w Heyah
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość28 maja 2009 o 11:30Liczba postów: 138220To dzięki naciskom KE i decyzjom UKE ceny mogły zacząć spadać . Nawet rzecznik Playa P. Gruszką do dostrzegł: "-Wniosek jest chyba prosty: gdyby nie te diabelne niższe MTRy nie byłoby takiej ceny. " Faktycznie Play był tylko pierwszy , bo nie ma innej strategii biznesowej – jak walka o klienta na nasyconym rynku . Tak więc to żadna "łaska" z jego strony .
-
wszystko ok ale kiedy wreszcie cos zaczna robic z tak tak-iem ? druga sprawa w tej chwili w koncu mamy dwie mozliwosci do wyboru albo tanie rozmowy i tani net do prawie wszystkich w heyah albo tanie rozmowy i darmowe smsy do wszystkich za heyah przemawia tani internet i tanie rozmowy miedzynarodowe za play darmowe sms-y rozmowy do wszystkich sieci za 0,29 pln i waznosc konta przez rok zaczyna sie robic coraz bardziej interesujaco
-
Anonimowy
Gość28 maja 2009 o 14:27Liczba postów: 138220 -
Anonimowy
Gość28 maja 2009 o 15:50Liczba postów: 138220A ja powiem tak.Czym wy ludzie się podniecacie? Tu taniej o 5gr tam drożej o 2gr.Nikt z was nie pisze o zasięgu.Co z tego że tanio skoro z HEYAH ciężko zadzwonić w niektórych miejscach a PLAY ma największy zasięg wśród wszystkich operatorów !!!!Nikt go nie pobije bo PLAY korzysta ze swoich pięćdziesięciu nadajników i wszystkich z PLUSA !Pamiętam że nie tak dawno to użytkownikom komórek przede wszystkim zależało na zasięgu i jakości rozmów a nie na dwóch czy trzech groszach.
-
Anonimowy
Gość28 maja 2009 o 17:33Liczba postów: 138220dziadek@ tak czytam ale chyba nie mowisz powaznie o zasiegu? jezeli tak to nie wiem co Cie sklonila tak napisac. Korzystales albo raczej probowales korzystac z netu Play poza miastem? Czy dlugo rozmawiasz z komorki w Play? bo jezeli tak to powinienes wiedziec ze zrywa polaczenia aby przestawic sie na roaming Plusa i to jest nagminne. Heyah dziala na infie PTC wiec zasieg maja naprawde dobry.
-
Anonimowy
Gość28 maja 2009 o 18:59Liczba postów: 138220Net jest tańszy i to sporo. A no wg mnie największa przewaga to taka ze inni dzwoniąc do Heyah płaca normalnie a nie tak jak w przypadku Play – tylko o sobą w nim ma taniej. Zresztą minuta połączenia kosztuje tyle samo co w Play 29groszy, tylko ze są cały czas darmowe smsy w sieci w heyah co jest dobrym rozwiazaniem.
-
Anonimowy
Gość28 maja 2009 o 19:12Liczba postów: 138220Jeśli chodzi o tani internet HEYAH to rzeczywiście to dobra cena ale nie oferta ponieważ niby mają 3G a tak naprawdę to predkośc jaką oferują wynosi do 1mb/s.
A jeśli chodzi o zasięg to zalecam wypowiadać się osobom które rzeczywiście jeżdżą po kraju a nie tym którzy w porywach udają się co najwyżej na drugi koniec miasta i twierdzą że wszystko jest ok a tak naprawdę to poruszają się w obrębie jednego lub dwóch nadajników. Na codzień poruszam się po południowej Polsce z dwoma telefonami HEYAH i ORANGE. Orange zdecydowanie wygrywa zasiegiem ale jeśli chodzi o jakość rozmów to wielka porażka ( zniekształcanie głosu,zrywanie połączeń itd.)
-
ludzie a skaczcie sobie do gardel dalej fakt jest jeden do rozmow play do internetu heyah nie mam zamiaru pewnego dnia sie zdziwic dzwoniac np pod 503……… 602……. 601……… i zaplacic 78 gr za minute podstawowa funkcja komorki jest rozmowa a reszta to dodatki w play zawsze zaplace 0,29 pln lub 0,05 pln w sieci i na stacjonarne i nie mam zamiaru nic zmieniac jak na razie bo np bedac w wielkiej trojcy zanim zadzwonisz to pomyslisz o Antek przeniosl numer do play nie bede dzwonil bo zaplace wiecej i nie trujcie mi tu MTR bo nie wierze ze koszt rozmowy z heyah na play jest drozszy niz z heyah na o2 d1 czy vodafone
-
Anonimowy
Gość29 maja 2009 o 14:26Liczba postów: 138220Ignas ale w orange też masz stałą stawkę jak w popie jesteś i z go możesz w każdej chwili bezpłatnie zmigrować i w drugą stronę tak samo. Ja zostanę w Go bo tak czy siak 50dych miesięcznie mi idzie, więc jak mam za regularne doładowania godzinę za frajer dostać to czemu nie korzystać? Tak jeszcze odnosząc się tylko do wypowiedzi sebiego997, moi znajomi nie zrobili by mi takiego kawału przechodząc do pleja z orange i nie o tym nie wspominając. To by była chamówa
-
Anonimowy
Gość2 czerwca 2009 o 22:21Liczba postów: 138220 -
Anonimowy
Gość3 czerwca 2009 o 15:25Liczba postów: 138220Problemów z zasięgiem nie ma, bo Heyah działa na nadajnikach Ery. Sam mam TT – złego słowa na zasięg nie powiem.
kolec, podwójne doładowanie w Heyah było jakiś miesiąc temu. Teraz podwojenie jest w TakTaku… a przy takich stawkach w cenniku podstawowym gdyby Heyah znowu wprowadziła podwójne doładowanie, to konkurencja może spokojnie pakować manatki. Świetna oferta.
-
AutorWpisy