Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 27 tys. smsów z Play dla WOŚP

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Abonenci Play wysłali 27 712 smsów na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy. Jak zaznaczył Marcin Gruszka rzecznik operatora „dane jeszcze mogą się poprawić”. Dzięki temu chore dzieci dostaną około 140 tysięcy złotych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138226

Z Orange 227 tys, z innych sieci podobnie a z Play tylko 27 tys..??? Czyli znaczy to tyle, ze uzytkownicy Play nie maja na koncie wiecej niz 6zl potrzebne na wyslanie sms-a…-;))))

• Anonimowy
      Gość

Znaczy to tyle, ze operator ma kilka razy mnie użytkowników 😛

• Anonimowy
      Gość

@Miron. Zbyt daleko idące wioski wysuwasz.

Blisko dwukrotna różnica (w przeliczeniu na liczbę aktywnych kart SIM) wynika zapewne ze skąpstwa klientów Play. Zresztą nie ma co się dziwić, skoro większość osób zmieniała sieć po to aby zaoszczędzić. Krezusi płacący ponad 30 gr/minuta pozostali w W3 ;). I niestety z tego typu wyczulonych na cenę użytkowników P4 będzie musiało się przez lata zmagać. Ale na szczęście jeżeli nie upadną to kliencie na tym będą korzystali.

W sumie trochę mnie zawiedli klienci Play, ale ostatecznie co mnie interesuje kto ile pieniędzy przeznacza na wsparcie fundacji charytatywnych. Najważniejsze, że ja wysłałem 12 SMS’ów (samą końcówkę nabiłem ;]), gdyż w śnieżycę nie chciało mi się wychodzić z domu, a na tyle było mnie stać.

• Anonimowy
      Gość

masakra, w playu sami skąpcy, albo "pryszczaci" z pustym kontem…

• Anonimowy
      Gość

Play to sciągnoł kasę a nawet dziękuje za sms zwrotny nie przysłali co za porąbana sieć

• Anonimowy
      Gość

@asjhk. Na pewno pod dobry numer SMS’y wysyłałeś?

Ja oprócz potwierdzenia odebrania wiadomości, to za każdym razem otrzymałem podziękowania od WOŚP i Play. Prawdę mówiąc to nawet zaczęło mnie to irytować (już po drugim razie). Jak chcesz mogę je tobie podesłać ;).

• Anonimowy
      Gość

~Gormar (?) Już się pochwaliłeś – w swojej "wrodzonej" skromności – już wiemy (-:

• Anonimowy
      Gość

@Lucku. Ja nigdy nie twierdziłem, że jestem skromny :). Parę osób twierdziło, że skoro jestem w Playu to musze być skąpy, ale tak na prawdę to ja po prostu jestem oszczędny ;). A to, że tyle SMS’ów wysłałem na WOŚP jest po części tym spowodowane. Po prostu w Święta dzwoniłem bardzo dużo za 5gr/minuta w PF (oraz jeszcze więcej darmo poprzez VoIP) a na koncie w MegaMixie pozostało mi sporo kasy. Uznałem, że wydanie ich na WOŚP jest najlepszym pomysłem.

• Anonimowy
      Gość

~Gormar (?) " na prawdę " to masz kolejną okazję jedynie do chwalenia się (-: Ale przecież wolno Ci (-:

• Anonimowy
      Gość

@Lucku, a ty masz kolejną szanse do czepiania się. I tak o to wszyscy są zadowoleni ;).

• Anonimowy
      Gość

Zapominacie o jednym. Sluzbowe telefony ludzie jak narazie maja tylko z W3. Wiec duzo ludzi bylo hojnych za kase szefa co placi faktury:)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: 27 tys. smsów z Play dla WOŚP
Twoje informacje: