Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 27 tys. smsów z Play dla WOŚP
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość11 stycznia 2010 o 18:06Liczba postów: 138226@Miron. Zbyt daleko idące wioski wysuwasz.
Blisko dwukrotna różnica (w przeliczeniu na liczbę aktywnych kart SIM) wynika zapewne ze skąpstwa klientów Play. Zresztą nie ma co się dziwić, skoro większość osób zmieniała sieć po to aby zaoszczędzić. Krezusi płacący ponad 30 gr/minuta pozostali w W3 ;). I niestety z tego typu wyczulonych na cenę użytkowników P4 będzie musiało się przez lata zmagać. Ale na szczęście jeżeli nie upadną to kliencie na tym będą korzystali.
W sumie trochę mnie zawiedli klienci Play, ale ostatecznie co mnie interesuje kto ile pieniędzy przeznacza na wsparcie fundacji charytatywnych. Najważniejsze, że ja wysłałem 12 SMS’ów (samą końcówkę nabiłem ;]), gdyż w śnieżycę nie chciało mi się wychodzić z domu, a na tyle było mnie stać.
-
Anonimowy
Gość11 stycznia 2010 o 19:00Liczba postów: 138226 -
Anonimowy
Gość11 stycznia 2010 o 19:32Liczba postów: 138226@Lucku. Ja nigdy nie twierdziłem, że jestem skromny :). Parę osób twierdziło, że skoro jestem w Playu to musze być skąpy, ale tak na prawdę to ja po prostu jestem oszczędny ;). A to, że tyle SMS’ów wysłałem na WOŚP jest po części tym spowodowane. Po prostu w Święta dzwoniłem bardzo dużo za 5gr/minuta w PF (oraz jeszcze więcej darmo poprzez VoIP) a na koncie w MegaMixie pozostało mi sporo kasy. Uznałem, że wydanie ich na WOŚP jest najlepszym pomysłem.
-
-
AutorWpisy