Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 25 MB za 5 zł w Promocji Tani Internet w Play i Play Fresh

Viewing 20 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 30 marca 2010 r. w ramach Pakietu „Pakiet Internet” dla abonentów i „Tani Internet w Play Fresh” dla użytkowników pre-paid sieci Play, można kupić 25 MB za 5 zł, poprzednio było to 5 MB.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137327

kan możesz mi powiedzieć jaki w tym pakiecie danych jest tankowanie kb.w regulaminie nigdzie o tym nie pisze a to trochę dziwne.

• Anonymous
      Guest

Już kilka razy zwracaliśmy się z pytaniem do Play o informację na temat taktowania w tym pakiecie, poprzednio bylo to 5MB. Nawet opisaliśmy to w artykule: Internetowe pakiety w telefonie w ofercie pre-paid -zestawienie, niestety do tej pory Play nam takiej informacji nie dostarczył. A jak widac regulamin nic na ten temat nie mówi. Prawdopodobnie są to paczki po 100 kB, ale glowy nie dam sobie uciąć. Poza strefą taniego Internetu jest naliczana standardowa stawka za transmisję danych zgodna z Cennikiem (12 gr / 100 kB w Ofercie One Play oraz 5 gr / 10 kB w Ofercie Nowy Play dla Firm). Andrzej

• Anonymous
      Guest

Pewnie taktowanie co 25 MB 🙂

• Anonymous
      Guest

Tak jak z pakietem 100 MB PlayOnline – naliczanie za każde

rozpoczęte 100 MB. Stąd po krótkim połączeniu na 10 kB,

skasowało i caly pakiet. Play c…e, klientów nie szanuje!

• Anonymous
      Guest

taktowanie jak zwykle po 100k

• Anonymous
      Guest

5gr za 10kB ulla to Play się zagalopował. Ten internet to i tak tylko na ich nadajnikach poza nimi płaci się 12gr/100kB więc nie jest to żadna rewolucja ani kusząca oferta.

• Anonymous
      Guest

Poprawka działa też ma roamingu Plusa ale to w sumie dużo nie zmienia bo taktowanie zabójcze.

• Anonymous
      Guest

bzdura masz 100mb do wykorzystania laczac sie ile chcesz razy

• Anonymous
      Guest

nie no jest to pewna zmiana, nie mówcie. W końcu to prepaid. Wiadomo, że idealnie by było gdyby wprowadzili pakiety 2gb jak chociażby daje orange w biznesie, ale trzeba pamiętać że to nie biznes tylko oferta na kartę. Jak dla mnie ok

• Anonymous
      Guest

No i teraz cenę mają taką samą jak w plusie i jakośc plusa,więc dla mnie o.k.

• Anonymous
      Guest

jest ok

• Anonymous
      Guest

Jest to ostatnio jedyna promocja, która pozwala wszystkim klientom Play na lepsze warunki. Jest to lepsza droga niz tylko rozmowy dla swoich lub na masztach Play. Oby dalej tą drogą.

• Anonymous
      Guest

@1 widze ze ktos sie pode mnie podszywa.w zyciu bym nie zadał takiego pytania bo odpowiedz jest oczywista..takt netu w play w nowszych taryfach(od one play,mixtura,pf) zawsze był co 100kB..takt co 10kB był we wszystkich poprzednich ofertach,ale z pakietu złotówek,nie zas jak obecnie poza abo

• Anonymous
      Guest

Właściwie dokładnie tyle samo zapłaci się za 25mb w Heyah – tylko, że tam od roku jest ta stawka i to bez konieczności zakupu pakietu. Dlatego trudno się przesadnie cieszyc z tej promocji

• Anonymous
      Guest

Biorac pod uwage ze heyah dziala w ramach sieci Era jako submarka a Play na roamingu Plusa to roznica jest. Mam nadzieje ze zmiana wielkosci pakietu na 25MB to pierwszy skowronek do wprowadzenia specjalnej oferty z BlackBerry i jeszcze wiekszych zmian w rozliczaniu internetu na przekaznikach Plusa przez Pleja.

• Anonymous
      Guest

@Lea to czy jedyna atrakcyjna oferta to juz chyba kwestia indywidualna, kazdy ma inne potrzeby. Osobiscie wolalabym zeby wprowadzili jakies promo na play online, bo pakiety w telefonie nie sa m i potrzebne, ale jak ktos korzysta to trzeba przyznac ,ze zrobli duzy skok ,a cena wlasciwie nieodczuwalna, wiec nie ma co narzekac. Net mobilny maja niestety jeszcze dosc drogi, za ta cene ktora oferuja to juz chyba lepiej wziac stajonarny w tp, gdzie mozna wziac 6mb za niecale 70 zl, przynajmniej nie trzeba sie martwic zasiegiem czy limitami..

• Anonymous
      Guest

Mam pytanie, Czy jak wykupie ten pakiet to będę mogł bez przerwy przez 30 dni korzystać z netu za jedynie 5zł (koszt pakietu) ??

• Anonymous
      Guest

Uwaga po wprowadzeniu tej taryfy w PLAY od dwóch dni znikają mi środki z konta Fresh!!!!!!
      Play nie reaguje przestrzegam !!!

• Anonymous
      Guest

Mam pytenie. chcę wykupic pakiet 25mb za 5 zl.
      czy w strefie taniego internetu i poza nim ten pakiet jest cały czas włączony??
      i ile kosztuje 100kb internetu bez pakietu w tej strefie?
      bo poza nią to 12 gr za 100kb tak?

• Anonymous
      Guest

Zaszaleli- w Erze i Heyah w pakiecie internetowym za 9,08zł dają 100 mb, gdzie przy użyciu kompresora można wyciągnąć nawet 300 mb przy prędkości transferu 1mb/s.

Viewing 20 reply threads
Reply To: 25 MB za 5 zł w Promocji Tani Internet w Play i Play Fresh
Your information: