Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 20proc. więcej za doładowanie 50zł w Orange

Viewing 12 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Teraz 20% więcej na konto promocyjne za doładowanie 50zł w wybranych punktach. Orange przygotował Promocję doładowań na wybranych stacjach paliw BP, sieci Delikatesów Centrum oraz w punktach niezależnych obsługiwanych przez PayUp.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Orange 20%, a tak-tak we wrześniu dawał 200% na wykorzystanie wewnątrz sieci. To doskonałe porównanie promocji jakie oferują ci operatorzy.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Ciekawy jestem do kiedy można wykorzystać bonus, skoro promocja trwa do końca października. Czy to jest ostateczna data otrzymywania dodatkowych środków, czy też ich wykorzystania? @zypolek 200% do 40% robi różnicę:)

• Anonymous
      Guest

Dodatkowa kasa zawsze się przyda, jak to mówią darmowemu koniowi….

• Anonymous
      Guest

Yed: „darowanemu koniowi” 😉 ale ogólnie się zgadzam, promocja jednemu się spodoba, drugiemu mniej, ale lepiej niż coś się dzieje niż miałby panować zastój, a w Orange, czy w ogóle w całej Grupie TP ostatnio trzeba przyznać sporo promocji (obniżki Neo, nielimitowany net w Orange Free, a teraz to) od przybytku głowa nie boli…

• Anonymous
      Guest

Szkoda, że umieścili tak mało szczegółów. Co rozumieć poprzez :”Abonanta uprawnionego do skorzystania z promocji” ? . Pytam, bo zastanawiam się, czy zakupując doładowanie do Orange One, również otrzymuje się 20 % więcej, skoro właściwie tam niemal przy każdym doładowaniu otrzymuje się bonusy? Można to jakoś łączyć?

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

Te promocje to Orange daje chyba tylko na pocieszenie!
      Zresztą na pierwszy rzut oka widać, że Pomarańczowy chce wyłudzić od użytkowników kolejne doładowania. Bo niby dlaczego nie dał takie promocji od nominału 25zł ?
      Cóż, użytkownicy Orange będą pocieszeni, że trafiła się im jakaś promocja która u konkurencji wypada praktycznie co miesiąc i to już od najniższych doładowań.

• Anonymous
      Guest

Dlaczego od razu wyłudzić? Przecież są ludzie, którzy doładowują głównie 50-kami (choćby po to, żeby mieć dłuższy okres ważności konta na wychodzące). Dla mnie promo nie jest złe.

• Anonymous
      Guest

Pewnie że tak że darowanemu koniowi na zęby się nie patrzy ale jednak co tu dużo pisać. Dają tylko 40%, TT daje jak podwójnie czyli 100% po sieci w dodatku wydłuża czas pakietów do nawet roku. W Orange tak nie ma.

• Anonymous
      Guest

A jak promocyjne doładowania mają się do taryfy orange one? z tego co wiem , przy doładowaniach otrzymuje się dodatkowe bonusy w postaci smsów bądź minut. Czy można te promocje łączyć?

• zypolek
      Member

Poll, ale 20% to nie jest promocja, o której nawet warto pisać. W Tak-tak za samo doładowanie przez doladowania.era.pl mam za każdym razem +10%. Żeby chociaż te 50% dali, a tak lipa troszeczkę.

• zypolek
      Member

Nie Poll, kompletnie nie masz racji. Twoim zdaniem lepiej mieć 10 razy mniej, ale do wszystkich? Chyba sama nie wierzysz w to co piszesz. Zresztą 10% mam i tak zawsze przy doładowaniu przez stronę Ery.

• Anonymous
      Guest

@zypolek, o jakim ograniczeniu mówisz? W Orange One poza minutami , które masz w standardzie otrzymuje się jeszcze bonusowe pakiety i można je łączyć z promocyjnymi doładowaniami, usługami etc.

Viewing 12 reply threads
Reply To: 20proc. więcej za doładowanie 50zł w Orange
Your information: