Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO 19 gr/min na połączenia w mBank mobile do wszystkich

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Operator mBank mobile wprowadza nowy starter z niską stawką 19 gr za minutę połączenia na dłużej. Teraz minuta połączenia do wszystkich sieci (również do Play) kosztuje tylko 19 groszy za minutę. Koszt SMS-a zgodnie z cennikiem to 10 gr, a MMS-a – 20 gr.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138365

No tego to nawet Play nie wytrzyma. Operator wirtualny wreszcie jest konkurencyjny. O takich ruchach mówiło się gdy startowali.

• Anonimowy
      Gość

Zastanawia mnie tylko da magiczna data 30 czerwca.

• Anonimowy
      Gość

Ludzie… Toć te startery i stawki na tych warunkach są obecne od kilku miesięcy. Również do 30 czerwca… Więc jakie "na dłużej"? Czy ktoś przez pomyłkę wkleił dziś newsa sprzed 4 miesięcy?

• Anonimowy
      Gość

przy odpowiedniej kampanii mbanku, wszyskie opy zejdą do 19gr przez te pół roku 😉

• Anonimowy
      Gość

Bardzo dobra oferta! 🙂

• Anonimowy
      Gość

Brawo mBank, przenosze swoj numer z colernej ery do m banku i jeszcze 50 MB za free, hurrrrrrrrrrraa !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonimowy
      Gość

Pik – ja tez. Mam dosc tej cholernej Ery.

• spiro
      Uczestnik
      Liczba postów: 155

dziwi natomiast fakt że mbank nadal nie potrafi zrobić (lub zapożyczyć) dostępu przez wap 2.0. Owszem są wyjątki, ale to niekoniecznie dobrze świadczy o banku. Mimo to liczę, że mbank nie zostanie bankozaurem w zakresie dostępu mobilnego.

• Anonimowy
      Gość

Ja już przeniosłem kilka tygodni temu numer z Ery do mBank Mobile. Płacę teraz 30% mniej niż poprzednio. Dodatkowo dostałem za free pakiet 50 MB/mc, który w Erze kosztował mnie 15 zł miesięcznie. Polecam! 🙂

• Anonimowy
      Gość

Po pierwsze to stara informacja – mam w tej cenie połączenia już dość długo , a po drugie nie ma wzmianki o darmowych minutach za posiadanie konta i pieniądze na nich….

• Anonimowy
      Gość

fii, 19 gr? ja mam w orange biznes 17 gr 🙂

• Anonimowy
      Gość

1. w orange business jest 17 gr/min ale NETTO = 21 gr BRUTTO bez Play, w mBank 19 gr Z PLEJEM I POLSATEM

2. w abonamencie Orange NIE MA PAKIETÓW internetowych, są tylko o POP/GO 5 zł/5 MB (=1zł/MB) z naliczaniem co 50kB oddzielnie z odebrane i wysłane. W mBank jest free 50 MB z naliczaniem co 1kB

• Anonimowy
      Gość

nawet bez tej promocji mam taniej bo 27 gr brutto do wszystkich łącznie z Play i Polsatem czyli bez żadnych pakietów mam z mbank mobile taniej do Play jak z Play do Play (29 groszy)

Mam juz 2 miesiące i jest kozak 🙂 uciekłem po 7 latach od ery która dalej sobie liczy 72 gr za 500 kb i nalicza osobno wylsane i odebrane dane. w mbank mobile mam neta za darmo zanim do pracy dojade to emaile poczytam mam tez skype w telefonie – elegancko sie rozmawia a godzina rozmowy zjada jakies 8 Mb

Niedługo drugi numer do nich przenosze tylko czekam aż znowu pojawi się ta promocja 19 gr by w koncu z niej skorzystać 🙂

PS. podczas pierwszych przenosin era robiła problemy i dostałem w ramach rekompensaty od mbank mobile 50 min miesięcznie przez poł roku do wszystkich za darmo 😉

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #186290 w 19 gr/min na połączenia w mBank mobile do wszystkich
Twoje informacje:

Anuluj