Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy MVNO › 19 gr/min na połączenia w mBank mobile do wszystkich
-
AutorWpisy
-
-
-
-
Anonimowy
Gość11 grudnia 2009 o 12:32Liczba postów: 1383651. w orange business jest 17 gr/min ale NETTO = 21 gr BRUTTO bez Play, w mBank 19 gr Z PLEJEM I POLSATEM
2. w abonamencie Orange NIE MA PAKIETÓW internetowych, są tylko o POP/GO 5 zł/5 MB (=1zł/MB) z naliczaniem co 50kB oddzielnie z odebrane i wysłane. W mBank jest free 50 MB z naliczaniem co 1kB
-
Anonimowy
Gość19 grudnia 2009 o 18:11Liczba postów: 138365nawet bez tej promocji mam taniej bo 27 gr brutto do wszystkich łącznie z Play i Polsatem czyli bez żadnych pakietów mam z mbank mobile taniej do Play jak z Play do Play (29 groszy)
Mam juz 2 miesiące i jest kozak 🙂 uciekłem po 7 latach od ery która dalej sobie liczy 72 gr za 500 kb i nalicza osobno wylsane i odebrane dane. w mbank mobile mam neta za darmo zanim do pracy dojade to emaile poczytam mam tez skype w telefonie – elegancko sie rozmawia a godzina rozmowy zjada jakies 8 Mb
Niedługo drugi numer do nich przenosze tylko czekam aż znowu pojawi się ta promocja 19 gr by w koncu z niej skorzystać 🙂
PS. podczas pierwszych przenosin era robiła problemy i dostałem w ramach rekompensaty od mbank mobile 50 min miesięcznie przez poł roku do wszystkich za darmo 😉
-
-
AutorWpisy