Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 1,6 mln klientów mobilnego internetu na koniec III kw.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Z wyliczeń dziennika „Rzeczpospolita” wynika, że czterej najwięksi operatorzy mieli na koniec III kw. 1,6 mln abonentów mobilnego internetu. Według raportu UKE biorąc pod uwagę obecną dynamikę przyrostu liczby sprzedanych modemów 2G/3G prawdopodobnym jest, że liczba ta na koniec 2009 roku zbliży się do 2,77 milionów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138218

tak, internet mobilny zawojował rynek 🙂

• Anonimowy
      Gość

To trzeba przyznać, internet mobilny jest coraz to częściej modny i pożądany może dlatego właśnie że zaczynamy być coraz to bardziej mobilni a takie to rozwiązanie daje nam dużą swobodę. Sam korzystam z internetu w telefonie (Era Blueconnect) i bardzo sobie chwale.

• Anonimowy
      Gość

A ja mam iPlusa i naprawdę dziła bez problemu nawet w Górach. Zdecydownie mobilny internet ułatwił mi życie:)

• Anonimowy
      Gość

ja mam internet w PLAY, moze nie ma az takiego zasiegu, ale mi w zupełności wystarcza 🙂

a lesie zbieram grzyby 😉

i nie zabieram laptopa ;P

• Anonimowy
      Gość

Streszczając artykuł : Witucki i Hartman uważają, że rachunki pozostaną na tym samym poziomie a Godlewski ma odmienne zdanie i uważa, że ceny nie zmienią się. Podziwiam geniusz logicznego przekazu myśli w niusie.

• Anonimowy
      Gość

Ogólnie mają rację, że ceny raczej mocno nie spadną, ale zwiększą się limity. jak widac, Orange sporo traci do konkurencji jeśli chodzi o liczbe klientów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: 1,6 mln klientów mobilnego internetu na koniec III kw.
Twoje informacje: