Start › Forum › Rozrywka › Konkursy i loterie › 150 samochodów BMW do wygrania w loterii Orange
-
AuthorPosts
-
-
15 maja rusza wielka loteria Orange, w której do wygrania jest 150 samochodów marki BMW 116i. Mogą w niej brać udział wszyscy klienci mający aktywny telefon w sieci Orange, niezależnie od rodzaju oferty, z której korzystają. Samochody będą losowane codziennie począwszy od 16 maja do 23 sierpnia bieżącego roku – informacja prasowa.
-
Anonymous
Guest15 maja 2009 at 11:09Liczba postów: 137327Chciałbym zobaczyć te wygrane osoby bo jakos nie wieże że mogę wygrac to BMW, zawsze tak jest ze firmy w promocjach oferują możliwość wygrania samochodu 1 ze 100 lub innej wartościowej nagrody a w efekcie wygrywają 2 osoby. Moim zdaniem jest to szybkie uzupełnienie braku srodków w tym przypadku u Orange, 5 zł X 500.000 wyslanych sms to już ok 2,5 mln PLN więc całkiem szybki i pokaźny przyrost gotówki a ludziska takie jak ja napalają sie na wygraną. Jestem ciekaw kto kontroluje przyznawanie tych nagród może komisja z totolotka 🙂 pozdr i życze szczęścia
-
Anonymous
Guest16 maja 2009 at 08:15Liczba postów: 137327Witam Pomarańcza na pewno przeliczyła sobie zyskowność takiej oferty zakladając, że orange ma no 15 milionów abonentów i niech co drugi wyśle raz sms’a za 4zł netto z czego na czy sto po odjęciu kosztów reklamy będzie 2zł co daje kwote 30 milionów więc zarobek godziny a i ruch w sieci będzie znaczny proste w takich grach nożna łatwo wygrać z terminach kiedy najmniej osób wyśle sms’a np w wakacje ale któż to wie kiedy to będzie 😛
-
Anonymous
Guest16 lutego 2010 at 13:55Liczba postów: 137327to prawda, że można wygrać w tej loteri!! Ja jestem tego dowodem, bo wygrałam a wysłałam tylko 5 sms-ów. Auto jest piękne i nowe. Ma 6 poduszek powietrznych i jest dużo wart. Piękne auto! Polecam wszystkim! Nie ma oszustwa, wszystko jest zgodnie z prawem!! Ja się bardzo cieszę z wygranej i polecam bardzo wszystkim!!!
-
Anonymous
Guest16 lutego 2010 at 13:59Liczba postów: 137327lista zwycięzców, dla niedowiarków jest na stronie http://www.bmw.orange.pl w zakładce zwycięzcy!!
-
Anonymous
Guest1 kwietnia 2010 at 09:50Liczba postów: 137327To sa czyste kpiny,kilka dni temu dostalam sms zeby potwierdzic wygrana w tej loterii,napisali "serdecznie gratulujemy".Poslalam sms potwierdzajacy i co???? przycieli sobie,bo wyslali zaraz potem sms,zebym ponownie wyslala to zwiekszy Moje szanse…ja sie pytam do cholery na co szanse?????skoro wygralam to o co kaman?
-
Anonymous
Guest18 sierpnia 2010 at 14:08Liczba postów: 137327 -
Właśnie oglądam listy wygranych i coś mi się tu nie podoba, CAŁA POLSKA WYSYŁA SMS, a tutaj na 68 wygra 9 jest z Gorzowa Wielkopolskiego, 5 Biała Podlaska i jeszcze kilka innych nikomu nieznanych miejscowości powtarzających się po kilka razy. Z samego rachunku prawdopodobieństwa wynika, że taka sytuacja jest co najmniej bardzo zajebiśnie mało prawdopodobna. Trzeba to zgłosić do kontroli bo czuję tutaj niezły szwindel !!!
-
Właśnie przeglądnąłem listę zwycięzców – SMS WYSYŁA CAŁA POLSKA, a na 68 wygranych 9 pochodzi z Gorzowa Wielkopolskiego, 5 z Białej Podlaskiej i jest tam jeszcze kilka nikomu nieznanych miejscowości których wygrane pojawiają się więcej niż 1 raz. Według samego rachunku prawdopodobieństwa taka sytuacja jest praktycznie niemożliwa. Trzeba zgłosić ten konkurs do kontroli bo czy ktoś wie jak odbywają się losowania ??? Coś mi tu śmierdzi i to bardzo…
-
-
AuthorPosts