Start Forum Rozrywka Konkursy i loterie 121 volkswagenów w Wielkiej Loterii Plusa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 51
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Już w najbliższy poniedziałek, 18 października, po raz kolejny rozpoczyna się Wielka Loteria Plusa, w której łączna pula nagród wynosi prawie 8 milionów złotych. Do wygrania jest 121 samochodów marki Volkswagen: 14 passatów CC oraz 107 golfów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138987

Volkswagen Golf i wszystko jasne:)

• Anonimowy
      Gość

Zarobek operatora na czysto i wszystko jasne:) Wiadomo, że gwarancja wygranej jest jak…. a z resztą. Większość ludzi nic nigdy w życiu nie wygrywa:)

• Anonimowy
      Gość

i na to czekałem, bo nudno tak siedzieć w domu…

• Anonimowy
      Gość

Ta loteria jest wielką, ale ściemą. Jeden sms to kłamstwo, to dopiero początek naciagania klientów i upierdliwych smsów z numeru 7419, w których WZYWAJĄ do wysłania następnego smsa za 4,88 z VAT. Dziwię się, że sieć stosuje takie tanie chwyty. Aż tak z nimi źle?

• Anonimowy
      Gość

hehehehehe człowieku kto Ci broni wysłac więcej niż jednego, ja wysłałam około50

• Anonimowy
      Gość

Zagrałem i przegrałem ok 100zł. Prawdą jest, że to naciąganie. Po pierwszym sms dostajesz odpowiedź „Gratulujemy! W LOTERII szanse na GOLFA ma osoba z nr 691 052 XXX. Aby odebrać szanse, prosimy o wysłanie: TAK na 7419 (4,88zł). Czas 5 min.!” a ostatni sms na którym zakończyłem grę brzmiał:” 100% prawda: Proszę po raz ostatni napisz SMS o treści OK na numer 7419 (4,88zł) TO OFICJALNE ZAWIADOMIENIE. Za 15 min. koniec sesji premiowej.

• Anonimowy
      Gość

Jedno wielkie naciąganie.A poza tym nienawidzę jak ktoś tak bezczelnie skomle o 4.88 zł. po pięć razy dziennie. To jest naprawdę denerwujące.

• Anonimowy
      Gość

kolejny badziewiasty konkurs złodzieje i tyle byle tylko jak najwięcej osób zrezygnowało z plusa ja tak zrobię pozdrawiam pana dyrektora złodziei PLUS GSM

• Anonimowy
      Gość

wyslalem 8 smsow po 5 zl , czyli sumka na 40 zl, wlasciwie to tak z dziennikarskiej ciekawosci, i potwierdzam, ze kazdy kolejny sms nakrecal nastepne zaczepki w stylu „za chwile wygrasz tylko wyslij jeszcze jeden sms”. ok moze moja babcia sie na to nabierze, ale inteligenty czlowiek po drugim smsie da sobie spokoj… powodzienia dla sieci PLUS w odstraszaniu klientow, pozdro dla forumowiczow napie-dalajacych na ten konkurs, Zyczliwy

• Anonimowy
      Gość

🙄 Jestem z Plusem od 9 lat. Ale ta loteria to reklama dla firmy która odstraszy nawet naiwnego. Fakt szczęściu trzeba pomóc, ale to jest poniżej krytyki traktować w ten sposób swoich dotychczasowych klientów. Rozumiem 1 sms za 5zł. Ale żeby tyle naciągać? Moi znajomi też na to się nabrali. Przechodzimy wszyscy do innego operatora, który nawet telefony ma fajniejsze.

• Anonimowy
      Gość

ja wysłałem na około400zł smsów i nic nadal nie wygralem

• Anonimowy
      Gość

ale przecież wysyłasz smsa za którego płacisz znaną wszytskim kwote i liczysz na szczeście loteria jak każda inna…a nagrody bardzo atrakcyjne

• Anonimowy
      Gość

Proszę wysłać w ramach protestu kilkaset razy na nr 8010 (darmowy) hasło STOP lub STOP ZŁODZIEJU i zapchać im skrzynki mailowe BOK@plus.pl również z tekstem stop złodziejom – tak jak oni zapychaja nam pamięć w telefonach komórkowych głupimi złodziejskimi sms-ami
      Można również zgłaszać próbe oszustwa lub naciągania do UOKiK
      STOP złodzieją z PLUS GSM

• Anonimowy
      Gość

golfik wam się marzy 😮 a co myślicie że plus ma dołożyć do tych volkswagenów 🙂 po to się robi konkurs by zarobić a nie stracić.. :lol

• Anonimowy
      Gość

jasne wielka zaj-bista ściema, a co na to powiecie
      „zatwierdzono,że auto GOLF zostanie wydane na 100 procent tak jest zapisane w regulaminie loterii proszę wysłać tylko 1 sms o treści tak na 7419

• Anonimowy
      Gość

nie zyczę sobie otrzymywania po 5 razy dziennie sms z nr 7419,,wysłałam oze ze 2 i co?? przychodzi ciagle zeby jeszcze wysyłać,mam dosc jak nie przestaną mi przychodzić te bzdury zmieniam operatora
      NIE ŻYCZE SOBIE ZROZUMIANO!!!!!!!!!!!!

• Anonimowy
      Gość

UWAGA NIE ZOSTAŃ OSZUKANY !!!:( otrzymałem sms i pomyślałem 4,88zł to nie wiele
      można zagrać w sumie nie wielka kwota a że nie miałem na koncie kasy doładowałem mix plus na kwotę 30zł sms zwrotny nie przyszedł o doładowaniu wiec wystukałem *100# by sprawdzić stan konta było 30zł wiec zabrałem się za wysłanie sms o teści TAK na nr 7419 – sms nie mógł się wysłać -coś mnie tkneło wystukałem *100# i szczeka mi opadła na koncie było już tylko 1,30zł usunołem zadanie wysyłania sms za chwile nadszedł komunikat że sms nie może być wysłany – i teraz potem nailepszę ZA KILKA MINUT nadszedł sms o doładowaniu konta na kwotę 30 zł oraz że mam na koncie 30zł choć tam już było tylko 30 zł czekam na koniec umowy by przegnać PLUSA

• Anonimowy
      Gość

POMYŁKA – BYŁO NA KONCIE 1,30ZŁ

• Anonimowy
      Gość

Ta sprawa już z urzędu powinna być ścigana przez Prokuraturę,na zachodzie europy czyli Unii Europejskiej jest zakazana i traktuje się takie sprawy jako wymuszenie ,naciąganie,oszustwo. Prosiłbym aby wszyscy pokrzywdzeni zgłaszali te sprawy do prokuratury proszę o nie kasowani wiadomości w telefonach będą one traktowane jako dowód oszustwa. Sprawa jest rozwojowa i w toku.

• Anonimowy
      Gość

plus w ten sposób pozbywa się klientów na rzecz innych ten konkurs wymyśliła osoba która chce zniszczyć plusa a durniom z zarządu chodzi o kase nie o stałego klienta.
      Gratulacje temu co to wymyślił,po tym konkursie plus straci na pewno duuuuuużo a strata może być większa i dotkliwsza niż zysk

• Anonimowy
      Gość

A mnie zastanawia ten znaleziony na innym forum
      fragment listy zwycięzców:
      25.10.2010 Jaworzno Andrzej K. VW Passat CC
      2.11.2010 Jaworzno Joanna K. VW Passat CC
      4.11.2010 Gorzów Wielkopolski Paweł D. VW Golf
      5.11.2010 Gorzów Wielkopolski Anna D. VW Golf
      23.11.2010 Lublin Łukasz S. VW Golf
      12.11.2010 Lublin Wiktor S. VW Golf
      22.11.2010 Biała Podlaska Andrzej C. VW Passat CC
      16.11.2010 Biała Podlaska Adam C. VW Golf
      22.10.2010 Kraków Dariusz W. VW GOLF
      15.11.2010 Kraków Przemysław W. VW Passat CC

Dziwne, że tak rodzinnie wygrywają nagrody, hmmm… czyżby pracownicy Plusa?

• Anonimowy
      Gość

a ja wam powiem tak loteria ta w plusie to jedna wioelka sciema pisza ci ze wygrales ?? ze musisz wyslac jednego sms w celu potwierdzenia ?? i co wyslasz sms i pojawiaja sie kolejne ?? nie uwazacie ze plus w ten sposob moze narobic sobie problemow ?? nie wart z takim sms byloby isc do sadu ?? bo ja osobiscie potraktowalbym to juz jako zapewnienie o wygranej i tak sie zastanawiam czy nie zrobic takiego myku w sumie sa juz podobne wygrane sprawy

• Anonimowy
      Gość

TEN ich konkurs to rzecz dla PROKURATUR i RZECZNIKOW! Rezygnujcie z Usług PLUSA,bo to oszusci!

• Anonimowy
      Gość

Informacja dla tych wszystkich, których jak mnie do szału doprowadzały sms o loteriach i innych pierdołach Plusa. Otóz, w ostatnią niedziele dostałam chyba z 5 sms o podobnej tresci, jednym zdaniem bez Plusa i ich loterii nie dało sie nawet obiadu zjeść. Nasmarowałam do nich wiadomość i otrzymałam odpowiedź. Aby wypisać się z listy wysyłkowej wystarczy wysłać bezpłatnego smsa o treści STOP na nr 8010. Automatycznie otrzymałam info,że zostałam wypisania z listy wysyłkowej! Jupiii, jestem prawie wolnym człowiekiem , heheh

• Anonimowy
      Gość

Oj głupia ty głupia ty…właśnie straciłam 20 zł na te bzdety

• Anonimowy
      Gość

To ja w takim razie czekam na mojego Golfa bo już wygrałem do dzisiaj 5 więc dajcie mi chociaż tego jednego wygranego to wtedy uwierzę że można wygrać. Widzę że wszystkie sieci zeszły już na psy i jak kasy nie mają to robią konkursy z nagrodami których nie ma :). Prędzej mi się cała skrzynka odbiorcza w telefonie zapełni od tych waszych sms’ów niż ja wygram tego Golfa. Jedna wielka ŚĆIEMA nie da się u was nic wygrać.

• Anonimowy
      Gość

ściema zarypista.odwalcie się i dosyć tych esemesów!!!!!!!

• Anonimowy
      Gość

Hahaha!
      Faktycznie, wysłałem sms pod numer 8010, o treści „STOP k***a!” , za chwilę przyszedł sms, że zostałem wypisany z listy 🙂

• Anonimowy
      Gość

moja znajoma przed świetami przez ten super konkurs przeszła do konkurencji ja mam 3 numery i akurat stopniowo kończą mi sie umowy 🙁 oby jak najszybciej i najdalej od PLUSA

• Anonimowy
      Gość

Żenada, 15 lat w Plusie i jest mi wstyd co teraz wyprawia ten operator: konkurs, reklama, nowe promocje i równia pochyla w dól … Wszędzie próbują naciągnąć klienta nawet tych z duużym stażem. Czas uciekać !!!

• Anonimowy
      Gość

wy jebutne śmiecie nie wysyłajcie tego gówna wiecej do mnie jeszcze jeden taki numer a znajde was jak Szanowna Pani Barbara. jesteście żenujący w tym co robicie

• Anonimowy
      Gość

Mam trzy telefony w Plusie i IPlusa ale tylko do
      końca umowy i żegnam PLUS GSM na zawsze!!!
      Ten konkurs przyczynił się do podjęcia takiej decyzji.

• Anonimowy
      Gość

kurwy naciągneli mnie wreszcie na 1 sms-a ale im teraz nie puszczę tego płazem kończy mi się nie długo umowa i pożegnam ich po 15 latach….wypier papier złodzieje

• Anonimowy
      Gość

i oto plus traci klienta nie podpisuje z nim umowy a ten palant od nagród złe ci nie życzę abyś jutro był sztywny A INIE WYSŁAŁEM ANI JEDNEGO ESKA POCAŁUJCIE MNIE W DUPĘ

• Anonimowy
      Gość

Cała rodzina tj. 5 osób, ma abonament w Plusie, od kilku lat. Pozwolilam dziecku przed Świetami odpowiedzieć na jednego zapraszającego do loteri SMSa z własnego telefonu. Przed chwilą dostałam 42 podnagającego SMSa od nr 7419. To jest żałosne i śmieszne, żeby tak duży operator podejmowała się tak żenujących chwytów dla kasy. W najbliższym czasie Plus straci kilku klientów.

• Anonimowy
      Gość

pierdole plus, to banda skurwieli do zajebania i tyle

• Anonimowy
      Gość

Mozna cos z tym zrobic?? Zbrzydlo mi pierwszy raz od 5 lat uzytkowanie telefonu . W 2 tygodnie kilkadziesiat SMSow od 7419. No ile mozna tak truc zycie. 🙁 🙁

• Anonimowy
      Gość

Ja nic nie wysłałem… Dzięki ze to piszecie, bo nie wiedziałem o co chodzi z tą loterią. 8010 o treści STOP na prawdę działa:) wiec też mam luz z konkursami. A co do Plusa to troche przesadzacie… Konkurs jak każdy inny chodzi o to żeby uzbierac kasę na to co ktoś wygra… Fakt że dużo łatwiej wpaśc w półapkę skoro tak formuują smsy, ale nie dawajmy sie tak łatwo! Niestety czytanie regulaminów nigdy nas nie zachęca… Nie najeżdzajcie tak na plusa przez ten konkurs. Jestem uzytkownikiem i uważam że jest ok, chociaż kiedys ich oferty były bardziej korzystne…

• Anonimowy
      Gość

Podejrzewam, Ĺźe tego cholernego gĂłwna nawet plus nie organizuje, tylko jakieś inne barachło…

• Anonimowy
      Gość

Co to za sukinsyństwo, ile jeszcze pieprzonych smsów chcecie, co to za pieprzone nękanie ludzi zasranymi smsami. Mało zarabiacie krawaciarze?. Przestańcie z luddzi robić idiotów. Właśnie smaruję skargę do UOKIKu o totalnym „przeginaniu pały” ztymi smsami, bo ile można wysłać pieprzonych smsów, żebyście w końcu zakwalifikowali kogoś do wygrania cholernego wirtualnego Golfa. Fajna zbiorka kasy, może w końcu ktoś Was z tego rozliczy. Zawiodłem się na Plusie i w poniedziałek wypowiadam umowę, mój prawnik już znalazł powody. Radzę szefostwu Plusa ,by kontrolwało co firma” kogucik” wyprawia w ich imieniu 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

• Anonimowy
      Gość

A może ten ktoś z listy zwycięzców Wielkiej loterii Plusa
      potwierdzi,że faktycznie wygrał Golfa. Bo to jest bardzo mało prawdopodobne . Wygląda mi to na zbiórkę kasy biednej firmy.

• Anonimowy
      Gość

😛 😛 😛 😛 😛 😛

• Anonimowy
      Gość

do d… 😛

• Anonimowy
      Gość

😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 :oj :oa 😮 :oj 😮 :oa 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮

• Anonimowy
      Gość

chiuston plus to pedały :lol :lol 😮 😡 😉 🙁 😀 😎 😳 😛 :> 🙄 😡 😡 😀 🙂 🙁 😉 😀 😉 😀 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 :lol :lol :lol :lol 🙄 🙄 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

• Anonimowy
      Gość

Właśnie otrzymałem kolejnego z kilkudziesięciu już sms-ów od 4719 i jestem zaskoczony „wygraną”:D Pisze mianowicie,że mam Golfa do odebrania w warszawie. Jest tylko jedno ale – musze wysłać sms potwierdzający za „tylko” 4,92 zł 🙂 miluśko że taki golfik kosztuje właśnie tyle, bo wcześniej nie wysyłałem ani jednego sms’a na „zbiórkę” 😉 Dziękuje wszystkim innym użytkownikom plusa za zrzutkę na moją „wirtualną nagrode”. Żenada! pozdrowienia dla 7419 😀

• Anonimowy
      Gość

Mam 2 telefony w Plusie, do konca tego roku nie będę miała ani jednego. Możecie mnie w d… pocałować z waszą loterią.

• Anonimowy
      Gość

30ty esemes z rzędu, mimo że nie odpisałem i nie odpiszę na żaden. Pocałujcie mnie w dupę.

• Anonimowy
      Gość

😡 to jest zwykłe złodziejstwo, żerowanie na naiwności klientów Plusa. Nie dajmy się zwariować złodziejom sms-owym :lol :lol :lol :lol :lol 😉
      :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

• Anonimowy
      Gość

Wszystkich zainteresowanych informuję. Nie chcesz otrzymywać tych naciągających na kasę smsów???? To na nr 8010 wyślij Stop. I wyrejstrują bez kosztowo.

• Anonimowy
      Gość

Zainteresowany Wysłano: 2011.01.15 22:48 Odpowiedz
      A może ten ktoś z listy zwycięzców Wielkiej loterii Plusa potwierdzi,że faktycznie wygrał Golfa. Bo to jest bardzo mało prawdopodobne . Wygląda mi to na zbiórkę kasy biednej firmy.

Witam
      Ja mogę potwierdzić, bo wygrałam jednego z tych VW GOLFÓW. Super szczęście. Nie myślcie, że jednym sms-em się wygrywa.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 51
Odpowiedz na: 121 volkswagenów w Wielkiej Loterii Plusa
Twoje informacje: