Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 10proc. ekstra za doładowanie w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W terminie od 09.12.2009 do 31.12.2009 w wybranych punktach Sprzedaży PLAY obowiązuje promocja „10% ekstra za doładowanie od 20zł w wybranych salonach Play”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138847

No tak tylko 10% (to nie 100% jak daje TT czy Heyah:)) i jeszcze z takim wąskim kanałem doładowania :/ tylko w wybranych salonach :/ czyli jak ktoś kupi sobie w kiosku to nici nie dostanie nic.

• Anonimowy
      Gość

zawsze to lepsze niz nic

• Anonimowy
      Gość

no tak ale era raz na rok zuci ochłap i klient zadowolony i pozniej przez 11 miesiecy pisze na forum czekajac jak głodny pies na ponowienie promocji:)

• Anonimowy
      Gość

Rowniez 10% extra jest aktualnie przy zasileniu przez Inteligo i bankomaty PKO BP.

• Anonimowy
      Gość

@ boss – Podwójne doładowanie w Erze jest średnio co 3 miesiące, poprzednie było we wrześniu. spokojnie można doładowywyac konto tylko przy okazji podwójnych

• Anonimowy
      Gość

a skąd można wiedzieć gdzie są te sklepy? Dobrze że coś dają bo to zawsze jakiś bonus ale trochę, nie da się ukryć ograniczony. Wydaje mi się że mogli by dać coś dla wszystkich, kto doładuje ten dostanie kasę i tyle. Tak zrobiło orange z minutami i smsa w zamian za doładowania w okresie świąt i wydaje mi się że to jest bardziej przystępne dla zwykłego użytkownika.

• Anonimowy
      Gość

rea: a czy Ty wiesz czym różnie się podwójne doładowanie od potrójnego, które było właśnie we wrześniu? Także nie pisz głupot człowieku, bo to we wrześniu było potrójnie w srak tak/u, tylko wtedy Heyah "prawdziwie" podwajała. Ostatnie podwójnie było na początku tego roku. Z czego jeszcze skorzystałem, ale po wejściu Fresh’a, oddałem im te podwojone 50zł, bo przeniosłem numer do P4. Jej, jak ja "lubię", gdy wypowiadają się pseuuu"s"nawcy tematu hehe!

• Anonimowy
      Gość

rea: przypomnę Ci może jeszcze, że to potrójne, to były złotówki tylko do Era, które na dodatek było ważne tylko 60dni- także, jak "widzisz", była mała "różnica", między podwójnym, a potrójnym doładowaniem… w Era TT

• Anonimowy
      Gość

no właśnie,jak to zuważył @rogmaniek,doładowanie ekstra oki,ale ważne żeby była ta promocja do wszystkich jak w Play, z tego co wiem nie jest tak w orange czy w era, promocje dotycżą tylko sieci….

• Anonimowy
      Gość

Play ograniczył dostęp do promocji poprzez ograniczanie kanału tylko poprzez wybrane punkty sprzedaży. Podwójne owszem fajne, a że dawane raz na jakiś czas to trudno ale za to przeważnie nie mają czasu ważności no i nie są ograniczone jak ta oferta Play.

• Anonimowy
      Gość

no widzisz @ nie do końca, bo w orange owszem masz bonusy po sieci w promocji świątecznej ale przy doładowaniu większa kwotą dostaje się minuty do wszystkich w tym do P4 i cyfrowego polsatu.

• Anonimowy
      Gość

W Orange do wszystkich dostajesz 120 minut ważne 31 dni za doładowanie 100 zł. W TT, w podwojeniu, dostajesz za 100 zł dodatkowe 100zł na wszystkie usługi, ważne tyle, ile wynosi ważność sim’a na wychodzące. Orange konfiskuje kasę z konta po przekroczeniu okresu ważności, niewykorzystane minuty promocyjne też przepadają. W TT nawet, jeśli przekroczysz termin ważności na wychodzące, możesz odzyskać całą kasę, doładowując konto zanim skończy się termin wazności na przychodzące.

• Anonimowy
      Gość

Bruno w orange takze mozna odzywskac srodki, tylko w ciagu kilu dni po wygasnieciu mozliwosci dzwonienia trzeba doladowac konto. Takze nie do konca jest tak jak mowisz.

• Anonimowy
      Gość

po za tym nie zakładajmy że się nie wykorzysta 120 minut przez miesiąc, minuty promocyjne idą w pierwszej kolejności, najpierw to a potem 4 miesiące na wykorzystanie 100pln.

• Anonimowy
      Gość

W Orange masz tylko 5 dni na doładowanie konta. Biorąc udział w promocji doładowań Orange masz bonus przez 1 miesiąc, potem po normalnych stawkach. Podwójne w TT sprawia, że masz promocyjne stawki przez cały okres ważności karty- zależnie od kwoty doładowania i zsumowanych okresów ważności.

• Anonimowy
      Gość

bruno jakie 5dni? Przecież promocja świąteczna orange trwa do 4 stycznia, Prawie półtora miesiąca ludzie maja na doładowanie, czyli nie 5dni

• Anonimowy
      Gość

arnaud, z kontekstu rozmowy wynika, że 5 dni w wypowiedzi bruna dotyczyła wypowiedzi szade: po wygaśnięciu możliwości wykonywania rozmów w Orange jest 5 dni na doładowanie konta- wtedy środki na konto wracają. Później- bezpowrotnie przepadają. W TT i Heyah, żeby kasa wróciła na konto, można doładować przez cały okreś ważności konta na przychodzące.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
Odpowiedz na: Odpowiedź #186240 w 10proc. ekstra za doładowanie w Play
Twoje informacje:

Anuluj