Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 10proc. ekstra za doładowanie w Play
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość9 grudnia 2009 o 09:41Liczba postów: 138847a skąd można wiedzieć gdzie są te sklepy? Dobrze że coś dają bo to zawsze jakiś bonus ale trochę, nie da się ukryć ograniczony. Wydaje mi się że mogli by dać coś dla wszystkich, kto doładuje ten dostanie kasę i tyle. Tak zrobiło orange z minutami i smsa w zamian za doładowania w okresie świąt i wydaje mi się że to jest bardziej przystępne dla zwykłego użytkownika.
-
Anonimowy
Gość9 grudnia 2009 o 10:44Liczba postów: 138847rea: a czy Ty wiesz czym różnie się podwójne doładowanie od potrójnego, które było właśnie we wrześniu? Także nie pisz głupot człowieku, bo to we wrześniu było potrójnie w srak tak/u, tylko wtedy Heyah "prawdziwie" podwajała. Ostatnie podwójnie było na początku tego roku. Z czego jeszcze skorzystałem, ale po wejściu Fresh’a, oddałem im te podwojone 50zł, bo przeniosłem numer do P4. Jej, jak ja "lubię", gdy wypowiadają się pseuuu"s"nawcy tematu hehe!
-
Anonimowy
Gość9 grudnia 2009 o 16:45Liczba postów: 138847 -
Anonimowy
Gość10 grudnia 2009 o 13:41Liczba postów: 138847W Orange do wszystkich dostajesz 120 minut ważne 31 dni za doładowanie 100 zł. W TT, w podwojeniu, dostajesz za 100 zł dodatkowe 100zł na wszystkie usługi, ważne tyle, ile wynosi ważność sim’a na wychodzące. Orange konfiskuje kasę z konta po przekroczeniu okresu ważności, niewykorzystane minuty promocyjne też przepadają. W TT nawet, jeśli przekroczysz termin ważności na wychodzące, możesz odzyskać całą kasę, doładowując konto zanim skończy się termin wazności na przychodzące.
-
Anonimowy
Gość11 grudnia 2009 o 18:09Liczba postów: 138847W Orange masz tylko 5 dni na doładowanie konta. Biorąc udział w promocji doładowań Orange masz bonus przez 1 miesiąc, potem po normalnych stawkach. Podwójne w TT sprawia, że masz promocyjne stawki przez cały okres ważności karty- zależnie od kwoty doładowania i zsumowanych okresów ważności.
-
Anonimowy
Gość20 grudnia 2009 o 16:26Liczba postów: 138847arnaud, z kontekstu rozmowy wynika, że 5 dni w wypowiedzi bruna dotyczyła wypowiedzi szade: po wygaśnięciu możliwości wykonywania rozmów w Orange jest 5 dni na doładowanie konta- wtedy środki na konto wracają. Później- bezpowrotnie przepadają. W TT i Heyah, żeby kasa wróciła na konto, można doładować przez cały okreś ważności konta na przychodzące.
-
AutorWpisy