Start Forum Operatorzy Internet mobilny 100 GB w Promocji LTE w Cyfrowym Polsacie

Viewing 21 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Cyfrowy Polsat już w pierwszym kwartale 2011 r. zaoferuje swoim klientom Internet LTE (4G). Spółka zamówiła już pierwszą partię modemów Speed 1000, a 1 grudnia br. startują zapisy na promocję umożliwiająca skorzystanie z nowej technologii za darmo nawet przez pół roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

Prześcigaja się dziś operatorzy w informacjach o dostepności LTE. Niestety problemem jest i długo jeszcze będzie zasięg. Na razie marzenie to UMTS nie mówiąc o HSDPA. A do tego limity danych.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

Haha. I znowu tylko w Waszawie, Wrocławiu, Krakowie, Gdańsku i pomniejszych miastach. Szybkość 150 Mb/s i w sprzedaży limit danych 20GB. A ja nadal marzę o EDEG w świętokrzyskim.

• Anonymous
      Guest

NIE PIERNICZ ! AZDFZWOŃ I POWIEDZ IM JAK BO SPECE ZARABIAJĄCY PO 30 TYS MIESIĄCZNIE NAPEWNO NIE WIEDZA, MOŻE BĘDĄ MIELI SZCZĘSCIE I TRAFIĄ NA TWÓJ POST ! NIEKTÓRZY OPOWIE PO PROSTU NIE POTRZEBUJĄ HSDPA A WOLĄ SKOK NA NAJNOWSZĄ TECHNOLOGIĄ Z OZNACZENIE LTE DŁUGI ROZWÓJ DUŻE MOZLIWOŚCI ! AHA CAPS LOCK TO PRZYPADEK SORRY !

• Anonymous
      Guest

duży pstryczek w nos polkomtela..po liczbie działających masztów ich poznamy

• Anonymous
      Guest

Jak pięknie, że jestem w zasięgu każdego operatora w Polsce,a mieszkam w małej wsi 🙂

• Anonymous
      Guest

guwno polsat kiepsko dziala poza koszalinem

• Anonymous
      Guest

Nie zapominajmy, że LTE to nie jest 4G a dopiero (albo aż?) 3,75G. Prawdced.

• Anonymous
      Guest

[quote]Nie zapominajmy, że LTE to nie jest 4G a dopiero (albo aż?) 3,75G. Prawdced. [/quote]

Coś wycięło. Prawdziwe 4G to LTE-Advanced.

• Anonymous
      Guest

100giga na miesiac??? W ciągu godziny ściągam 13 giga, przy obecnym internecie jaki mam(tyle, że nikt nie nakłada nam limitów). Bez sensu. Nie opyla się.

• Anonymous
      Guest

ciekawe tylko ile to będzie kosztować

• Anonymous
      Guest

nie no z limitami i tak jest lepiej niz bylo. teraz jak maja nielimotowany transfer w nocy (np. w orange free), to juz mozna poszalec troche.

• Anonymous
      Guest

,,100giga na miesiac??? W ciągu godziny ściągam 13 giga, przy obecnym internecie jaki mam(tyle, że nikt nie nakłada nam limitów). Bez sensu. Nie opyla się. ”

100giga na miesiąc za darmo, a jeśli chcesz więcej to już za normalną cenę. Nigdy nie dostaje sie nic za darmo a tutaj dostaniesz 100giga. Nie narzekaj. 🙄

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1932

Te rewelacje PC to kolejne zapowiedzi czegoś co będzie dostępne za lat kilka w jakiejś przyzwoitej cenie. Trzeba zaczekać.

• Anonymous
      Guest

wszystko owiane wielką tajemnicą . Dzwoniłam ! i nikt nie chce powiedzieć ile to będzie kosztowało????? aż strach się bać. No i to prawda że duże miasta mają wszystko- te małe zadupia nie mają nic. Brak zasięgu, brak informacji, brak szans na możliwośc wybicia się z tłumu. Musielibyśmy wszyscy wyruszyć do wielkich miast ,a na łykend wracać na wieś. Może wtedy uda nam się skorzystać z dubr światowej techniki. Proszę zróbcie coś dla małych miast i miasteczek oraz wsi. my też chcemy mieć szanse skorzystania z nowoczesnych technik. Co mam sobie kupić mopa z TV i mam się czuć jak w mieście? A zasięgu internetowego i tak nie mamy. Więc po po szczuć społeczeństwo! Ostatnio PLAY sprzedał mi swój internet – wiedząc że w mojej miejscowości nie mają zasięgu- DRANIE ! Po co sprzedają coś co wiedzą że nie ma szans na działanie. Ten cudowny Polsat jest owszem szybki, ale może być taki sam problem z zasięgiem jak wszystkie nowości – tylko w dużych miastach. Do tego nikt nie chce powiedzieć ile będzie kosztować po tym darmowym pół roku? Jaki mają zasięg. Te wszystkie informacje powinne być udzielane bez tajemnic !!! :lol

• Anonymous
      Guest

tak chcę zapisać się na otrzymanie lte tylko nie wiem gdzie proszę o pomoc

• Anonymous
      Guest

Gdzie można zapisać się na ten szybki internet proszę o pomoc

• Anonymous
      Guest

Ludzie ! ! Kto Wam dał coś w życiu za darmo ? Naiwniacy ,nabijają nas w butelkę .Chcą tylko zrobic sobie reklame za darmo . Smieją się z nas. Boikotujcie to g…..no :lol 😳 😡 🙄

• Anonymous
      Guest

na razie pewnie zwyczajnie nie wiadomo ile bedzie to kosztowac. nie za bardzo rozumiem caly ten szum wokol tej oferty. w takim orange LTE testowail dobre kilkadziesiat dni temu w krakowie, a co do limitow, to przeciez w nocy mozna pobierac bez limitow zupelnie.

• Anonymous
      Guest

LTE to jest prawie 4 generacja,a dokładnie 3.9. Technologia 3.75 to jest hspa+ w sieci 3 g. Ciekaw oferta LTE z darmowym limitem 3 lub 6 miesięcy. 🙂 Dlaczego nie podają ceny abonamentu, albo limity po promocji czy to jakaś tajemnica przed konkurencją którzy jeszcze nie maja LTE ? :/

• Anonymous
      Guest

sponsored by cyfrowy polsat hehe, dobre, najwieksza chałowa telewizja w polsce ze swoim nieosiagalnym netem…a ludzie i tak we wszystko uwierza!!!! hehehebuahahahahah ale urwał!!!!!

• Anonymous
      Guest

Korzystam z Internetu LTE w Cyfrowym Polsacie.
      Jest to najlepszy internet mobilny jakiklowiek do tej pory miałem. Działa bez zarzutu, nawet podczas jazdy pociagiem i samochodem. Wczesniej miałem internet: Blueconnect i PLAY. Niesety działa on niestebilnie i wolno. Czasami trudno było otworzyć skrzynke pocztową.
      Jeżeli komus zależy na jakosci dostepu do internetu to polecam LTE.

Viewing 21 reply threads
Reply To: 100 GB w Promocji LTE w Cyfrowym Polsacie
Your information: