Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › 100 GB w Promocji LTE w Cyfrowym Polsacie
-
AuthorPosts
-
-
Cyfrowy Polsat już w pierwszym kwartale 2011 r. zaoferuje swoim klientom Internet LTE (4G). Spółka zamówiła już pierwszą partię modemów Speed 1000, a 1 grudnia br. startują zapisy na promocję umożliwiająca skorzystanie z nowej technologii za darmo nawet przez pół roku.
-
Anonymous
Guest29 listopada 2010 at 15:47Liczba postów: 135707NIE PIERNICZ ! AZDFZWOŃ I POWIEDZ IM JAK BO SPECE ZARABIAJĄCY PO 30 TYS MIESIĄCZNIE NAPEWNO NIE WIEDZA, MOŻE BĘDĄ MIELI SZCZĘSCIE I TRAFIĄ NA TWÓJ POST ! NIEKTÓRZY OPOWIE PO PROSTU NIE POTRZEBUJĄ HSDPA A WOLĄ SKOK NA NAJNOWSZĄ TECHNOLOGIĄ Z OZNACZENIE LTE DŁUGI ROZWÓJ DUŻE MOZLIWOŚCI ! AHA CAPS LOCK TO PRZYPADEK SORRY !
-
Anonymous
Guest29 listopada 2010 at 18:38Liczba postów: 135707,,100giga na miesiac??? W ciągu godziny ściągam 13 giga, przy obecnym internecie jaki mam(tyle, że nikt nie nakłada nam limitów). Bez sensu. Nie opyla się. ”
100giga na miesiąc za darmo, a jeśli chcesz więcej to już za normalną cenę. Nigdy nie dostaje sie nic za darmo a tutaj dostaniesz 100giga. Nie narzekaj. 🙄
-
Anonymous
Guest30 listopada 2010 at 20:29Liczba postów: 135707wszystko owiane wielką tajemnicą . Dzwoniłam ! i nikt nie chce powiedzieć ile to będzie kosztowało????? aż strach się bać. No i to prawda że duże miasta mają wszystko- te małe zadupia nie mają nic. Brak zasięgu, brak informacji, brak szans na możliwośc wybicia się z tłumu. Musielibyśmy wszyscy wyruszyć do wielkich miast ,a na łykend wracać na wieś. Może wtedy uda nam się skorzystać z dubr światowej techniki. Proszę zróbcie coś dla małych miast i miasteczek oraz wsi. my też chcemy mieć szanse skorzystania z nowoczesnych technik. Co mam sobie kupić mopa z TV i mam się czuć jak w mieście? A zasięgu internetowego i tak nie mamy. Więc po po szczuć społeczeństwo! Ostatnio PLAY sprzedał mi swój internet – wiedząc że w mojej miejscowości nie mają zasięgu- DRANIE ! Po co sprzedają coś co wiedzą że nie ma szans na działanie. Ten cudowny Polsat jest owszem szybki, ale może być taki sam problem z zasięgiem jak wszystkie nowości – tylko w dużych miastach. Do tego nikt nie chce powiedzieć ile będzie kosztować po tym darmowym pół roku? Jaki mają zasięg. Te wszystkie informacje powinne być udzielane bez tajemnic !!! :lol
-
Anonymous
Guest1 grudnia 2010 at 14:14Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest1 grudnia 2010 at 17:35Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest31 lipca 2013 at 16:42Liczba postów: 135707Korzystam z Internetu LTE w Cyfrowym Polsacie.
Jest to najlepszy internet mobilny jakiklowiek do tej pory miałem. Działa bez zarzutu, nawet podczas jazdy pociagiem i samochodem. Wczesniej miałem internet: Blueconnect i PLAY. Niesety działa on niestebilnie i wolno. Czasami trudno było otworzyć skrzynke pocztową.
Jeżeli komus zależy na jakosci dostepu do internetu to polecam LTE.
-
-
AuthorPosts