Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 1 grosz za minutę w Orange One

Viewing 12 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od dziś do oferty Orange One został wprowadzony Pakiet 1000 minut. Za 10 zł abonent ma 1000 minut do wykorzystania na rozmowy w Orange, czyli wychodzi po 1 gr/min. Działa nawet przy pustym koncie głównym.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

A na stacjonarne również można z niego dzwonić ? Bo w pakiecie w POP można było.

• babeo
      Member
      Liczba postów: 31

Duży pakiet, ale czas krótki. Jakby było 30 dni, to można by pomyśleć, a tak… kolejna opcja, ale raczej do wąskiego grona.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Dobry pakiet, ale ma dużo ale. W zasadzie za 20 zł można tyle dzwonić do orange ile dusza zapragnie, na pewno znajdą się takie osoby, ale tych jest mniejszość.

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

Coś podobnie jak Odjechana promocja w Tak Taku tyle, że tam płaci się 9 zł za 1000 minut i dzwonić można wewnątrz całej sieci Era – komórki i stacjonarne.

• babeo
      Member
      Liczba postów: 31

Dokładnie. Wszystko to jedno i to samo. Jak kredyty hipoteczne w różnych bankach 😛

• Anonymous
      Guest

Jak zwykle to samo, na 14 dni. To pakiet dla naprawdę gadatliwych, średnio 72 minuty dziennie trzeba wygadać, aby nie żałować pakietu.
      Mimo to, w Nowej Heyah mam darmowe rozmowy w sieci po każdym doładowaniu kwotą 30 zł przez cały miesiąc, bez limitu minut. Jeśli nie doładuje to mam pakiety dzienne za 98gr i gadam cały dzień w sieci lub za 29gr/min do wszystkich. To tak abstrahując, ale to się przecież dobiera wg siebie i wg znajomych.

• Anonymous
      Guest

@babeo, jeśli chodzi o pakiet to daje on możliwość rozmawia ponad godzinę dziennie, a biorąc pod uwagę cenę aktywacji to właściwie wychodzi 1 gr/min.
      Zwolenników na pewno nie brakuje. Jak ktoś chce mieć większy czas realizacji, to przecież od tego też są w taryfy abonamentowe. W delfinie takich minut można mieć do 6000, tak więc kwestia oczekiwań.

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Ten sam pakiet jest dostępny w taryfach Tak-taka za 9 zł. Strasznie dziwne, że w One nie było tego pakietu od początku.

• Anonymous
      Guest

A w prepaidzie Heyah nie trzeba mieć pakietów, żeby rozmawiać za darmo. Wystarczy raz załadować konto za 30 zł i gada się do woli ze wszystkimi w sieci. Bez opłat aktywacyjnych i innych udziwnień. Dziwne, że Orange jest tak w tyle, podobno liderują pod względem liczby klientów.

• Anonymous
      Guest

Co to za gówno nie można zamówić w one tego pakietu…. :/

• Anonymous
      Guest

miałem kilka tysięcy minut….i po kilku dniach zajebali mi to…. a nie wygadałem nawet połowy.jaki żal.

• Anonymous
      Guest

fajne ale daj kod na darmowe 50 zł przydało by sie

Viewing 12 reply threads
Reply To: 1 grosz za minutę w Orange One
Your information: