[quote]Prawda jest taka że Play to jedna z droższych sieci, miałem u nich numer (9 lat), gdy przeszedłem do Orange 3,5 roku temu to nie dość że rachunki są niższe, to w abo jest znacznie więcej. W Play 59 zł (tylko sim) miałem min., sms, mms bez limitu w polsce oraz 2 GB. Orange 47 zł (tylko sim) mam także min., sms, mms bez limitu, 7,5 GB plus 100 min. miedzynarodowe, 400 min. w roamingu oraz 100 MB internetu w roamingu obszar europa, wiem mało MB ale dobre to niż nic. Od lipca przenoszę numery rodziców z Play do Orange. Żona także była w Play teraz jest w Nju 39zł, taniej i bardziej elastycznie. Fioletowi to tylko umieją makaron na uszy w reklamach nawijać, kto umie liczyć i analizować to z Play się pożegna. Na koniec, u operatora zawsze kupuję usługę nigdy telefon. [/quote]
Chyba tak jest jak się jest pracownikiem Orange, stek bzdur i danych z sufitu…
Jak byłem w orange to przychodziły mi non stop jakieś SMSy reklamowe i nie mogli ich zablokować, jak przeszedłem do Play nagle przestały, czyli co, sprzedawali moje dane… Od 8 lat jestem w Play i telefon na kartę mam praktycznie za darmo, nie za 60, 40 zł, nawet nie za 10, praktycznie za darmo, tylko trochę pomyśleć.
Odpowiedz na:2018-01-23T02:40:24+01:00