Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138207

[quote]Dokonka puknij się w główkę – żal mi takich ludzi jak ty, nie masz co pisać to nie pisz nie wpieniaj innych. Jak firma planuje prowizje w kwocie 500 zł a podstawy zbliżone do najniższej krajowej to powodzenia, to nie jest praca do której nadaje się każdy… trzeba kombinować i mieć dar przekonywania a to kosztuje i owocuje. Więc jak chce się być NO1 nie ma co oszczędzać na pracownikach tylko ich motywować w przeciwnym razie cały misterny plan pójdzie w pizd… [/quote]
Już dawno wszystko zostało zmarnowane, a „plan” poszedł w ***. Od 01.01.2015 odkąd weszła słynna marża + full price, to było wiadomo, że lepiej nie będzie i zacznie się okradanie sprzedawców. Inaczej tego nie można nazwać – bo za tą samą pracę, a nawet większą, zarabiać ok 2x mniej, to jawna kradzież jest? Każdy, kto ma rozum, to ucieka z tego smrodu i Wam też to radzę. Szkoda życia, szkoda czasu, szkoda energii, na to żeby napychać kieszenie innym, a samemu G z tego mieć. Dobrze, że też już jestem poza T i jakoś nie mam powodu do narzekań.