Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138211

CYTAT:
Czytam co jakiś czas wasze wpisy pizzy nie ma kasy nie ma a ja siedzę cichutko gdzieś tam na drugim końcu świata robię plan robię cup dostaje pizze i nadal wypłatę ok bo wiem co sprzedawać żeby dalej tak samo zarabiać… sekret jest w czytaniu info jakie przychodzą za co płacą ile i to cisne ja nie mogę narzekać bo jak ktoś wie gdzie kasa leży to ja podniesie a nie siedzi i czeka aż sama z nieba spadnie 😉

A ja znam największych twardzieli sprzedażowych w moim (dużym) mieście i powiem Ci, że nie jesteś konsultantem/tką i nie masz pojęcia o tej pracy. Siedzisz sobie na Marynarskiej i smarujesz obłudne posty. Zarobki spadną teraz o połowę i nikt nie ma pojęcia jak dostać „nadal wypłątę OK”. Nie będzie więcej „nadal wypłaty OK” w momencie, w którym zależy ona w głównej mierze od wyrobienia planów, które są w 120 – 140% najwyższymi planami w historii. Zrobiliście to specjalnie, żeby nie dać zarobić. Od najlepszych ludzi, walczących o każda złotówkę od lat, nie słyszę krzty optymizmu. Wszyscy chcą sp…..ać z tej firmy. Nikt ne chce tłumaczyć emerytom „dlaczego ukradli mi siedemnaście groszy” za PODSTAWĘ. Płaci się za każdą sprzedaną umowę i aneks, a nie za horrendalnie wyśrubowane 70%, które rok temu było 120 – 140%. Potem płaci się premię za wykonanie 100%, ale premia jest tylko dodatkiem. Główna kasa to prowizja! Amatorzy, piłujący galąź na której siedzicie!!!! P.S. U mnie też pizzy nie było, bo kiero bał się, że nie dostanie zwrotu z centrali.