Szkoda tylko, że jako konsultanci nie potrafimy się przeciwstawić tego typu działaniom. Jak dla mnie po spotkaniach z kierownikami, którzy przekazali nam informacje o nowym systemie „anty premiowym” powinniśmy wstać i powiedzieć NIE, nie zgadzamy się na to rozwiązanie, pytanie co firma zrobi w momencie gdy w sklepach będzie siedzieć 1 konsultant. Już w tej chwili w największych centrach handlowych jest po 3,4 konsultantów gdzie powinno być 7 lub więcej aby ogarnąć kolejki, które po ogłoszeniu nowego systemu pojawiły się nie wiadomo skąd. W kolejkach sam CS z pianą w gębie że „tak długo się czeka”. Szczerze ja mam dość ja już podjąłem decyzje idę na L4 tak jak ludzie z mojego zespołu, niech ludzie z centrali co robią dla nas tak „wiele” przyjdą i obsługują za tyle co my ja za 2700 brutto znajdę sobie lepszą pracę. Kiedyś ludzie z mojego salonu bili się aby przyjść do pracy dodatkowo w dzień wolny bo było wiadomo że zarobią a teraz szkoda gadać. Ta praca przestała być przyjemna a przypomina horror.
Odpowiedz na:2018-01-22T01:29:44+01:00