Ostatni raz zostawiłam tu komentarz rok temu, wówczas pomimo ze tez było nieciekawie ze względu na inne życiowe wybory postanowiłam przetrwać i zostałam. Historia lubi sie powtarzać… Minął rok i co? Powiem tak, takiego robienia nas w ch… To nawet w swojej dość bujnej wyobraźni nie byłabym w stanie przewidzieć. Od rana do nocy kolejki, serwis, faktury, hejuszki, rejestracja tak tak ( bo w telewizji mówio ze trzeba rejestrować 😉) doładowania i zjeba zjeba zjeba, jak nie od klienta, ze długo, ze nie działa, ze znowu firma coś komuś ukradła, to od kierownika- co dlaczego przez cały dzień nic nie sprzedałaś, przecież kolejka była od 10.00. Od kiedy klientom cs- owym nic nie sprzedajemy? Moze zajebisty netbook którego za darmo bym nie chciała bo tylko by stał i sie kurzył. A moze iPhone 6, upsss nie ma? A to nie szkodzi są przecież samsungi j5, aaaa tez nie ma? Oj to moze alcatele, te są zawsze… I Lewandowski co wyskakuje z lodówki.
Ostatnio kochana pisała żeby nie wychodzić na papierosa w stroju służbowym bo to szkodzi wizerunkowi firmy… Haha
Spoko, tylko jak pani w ciąży prawie mdlała w sklepie bo było gorąco i trochę trzeba było poczekać to nawet wody nie było żeby jej podać. Na szczęście miałam kilka groszy w kieszeni i kiosk obok, żeby kupić kobiecie butelkę wody, udało sie, jak to dobrze ze uratowałam wizerunek firmy… Najlepiej zainwestowane 2 zł w życiu 😂
Odpowiedz na:2018-01-22T01:29:44+01:00