Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138392

[quote]idzcie i zwolnijcie się jak Wam tak źle , zatęsknicie jeszcze za t-mobilem [/quote]
To nie o to chodzi, bo „ze mozna sie zwolnic, jak sie nie podoba” to kazdy doskonale wie. Ja i pewnie reszta z nas, nie widzi sensu, czy logiki w dzialaniach biznesowych firmy. Mam na mysli co bylo, a co jest. Np w 2013 bylo super: my zarabialismy bdb pieniadze, byla sprzedaz, byli klienci, firma zarabiala, podsumowujac – bylo dobrze. Odkad zaczely sie kombinacje z naszymi zarobkami, naliczaniem prowizji, planami, to jest coraz gorzej – po co to ruszali, skoro wszyscy byli zadowoleni od gory do samego dolu? Nie gryzie sie reki ktora daje ci jesc, albo zarzyna kury znoszacej zlote jajka. Oczywiscie mam na mysli nas ludzi, od ktorych zalezy sprzedaz i w efekcie ogolny zysk calej firmy. To my generujemy zysk i bez nas, bez naszych umiejetnosci, bez naszej pracy nie bedzie tego zysku. Jezeli mysla, ze zatrudnia swiezakow za jakies pare zl wyplaty i jakies pare zl prowizji, ktorzy dorownaja nam, to sie zdziwia. Ktos na gorze zaczal podejmowac glupie decyzje, ktore sa jak domino – kazda kolejna coraz bardziej pograza firme. Wg mnie, teraz to juz nie bedzie powrotu i juz tego nie odkreca, gdyz za daleko zabrneli z ucinaniem nam prowizji. To moje zdanie i wszyscy z ktorymi pracuje i ktorych znam w firmie w 101% sie z tym zgadzaja.