Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135801

do Mack. Nie bredzę bo sam piszę że miałem kilka procków od tej firmy (okazja tani zakup ale się sparzyłem i wole teraz taniego ale intela którego wszyscy wielcy producenci rozpoznają od lat i nie mają problemu z pisaniem stabilnych bibliotek i aplikacji na niego niż nowinki w stylu możliwości często kosmicznych od AMD) i wiem co mówię Chcesz przykładów proszę bardzo auto cad, electronic workbench, eagle (po paru modyfikacjach bibliotek w końcu się uruchomił) jakiś wcześniejszy corel draw niektóre narzędzia programistyczne wszystkie wymagające programy korzystające z zaawansowanych instrukcji których AMD nie potrafi często emulować gdyż procki te posiadają zazwyczaj okrojone lub specyficzne takie niby zastępcze instrukcje a gry też się zdarzały ale ty wiesz lepiej więc ok. Co do wyższości intela to jeszcze jedno większość serwerów jest na nich postawiona a nie na AMD (jakiś problem z ciepłem, sterowniki czy jednak coś innego? tajemnicza ta sprawa nie) ale to taki mały szczególik.ps. Teraz dzieciaki w szkołach uczą się programować więc ja osobiście nie chciał bym się wkopać w niekompatybilność z jakimkolwiek narzędziem tego typu. Z mojej strony to tyle dziękuję i pozdrawiam.