Uderz w stół, a nożyce się odezwą… Gdybyście przeczytali mój komentarz bez unoszenia się to wiedzielibyście, że nie piję ani konkretnie do urządzenia, ani importera tylko do uprawiania szemranego marketingu. @Kan przeleć wszystkie wątki o MyPhone i zauważ, że w KAŻDYM masz peany, przejdź się na xxxx, przejdź się na xxx, i wiele innych portali i przeczytaj komentarze pod urządzeniami MyPhone(i DOOGEE również, bo też zaczynają). Podobne adresy IP, teksty, nicki- tam to się moderuje, jak coś przejdzie to się zgłasza i znika, a ty nie moderujesz więc mam poważne wątpliwości co do uczciwości redakcji Telixa, mam również podejrzenie, że udostępniacie swój portal pod tego typu, szpetne jak listopadowa noc, praktyki bez poinformowania o tym użytkowników. Nie moderujecie tego = przykładacie ręke do nieuczciwych praktyk i kreowania fałszywych opinii, przez które ludzie mogą podejmować złe decyzje. Handel w tej chwili opiera się w dużej mierze na opiniach. I proszę mi nie pisać, że nie ma możliwości sprawdzić czy opinia jest prawdziwa czy nie, bo jak się chce to można.
Odpowiedz na:2018-01-30T02:47:32+01:00