Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135606

~Prozak Masz gest (-: Nie będziesz weryfikował innych (-: Rzecz polega na tym , że jeżeli ktoś ma firmę , to jeżeli nie poda danych tej firmy – nie jest w stanie tego udowodnić . A po co to robić ? A już zweryfikowanie tego czy mówi prawdę jest praktycznie niemożliwe . O swojej pisałem tylko aby udowodnić , że nie jestem zapiekłym wrogiem jedynie słusznego operatora , skoro korzystam z jego usług . Fakt , narzekałem na jego jakość – co między innymi Ty uważałeś za atak na tego operatora . Także Ty zarzucałeś , dość bezrefleksyjnie , że jestem na usługach W3 (sic!0) . Twoje poglądy na zachowanie wazelinowego trolla w pełni podzielam , przypominając , że jeszcze niedawno to Ty dość bezrefleksyjnie wychwalałeś tego operatora . Stąd moje zdziwienie , gdy nie tak dawno dość gwałtownie zmieniłeś poglądy na tą sieć . Pisanie tutaj polega na choćby odrobinie zaufania do piszącego . Problem z wazelinowym trollem polega na tym , że on w bezmyślny i chamski sposób nadużywa jego zaufania . Ba , przechwala się jak to on załatwi to forum . Przez swoje absurdalne pomówienia i oskarżenia nawet udało się mu nawet spacyfikować nieco administratora . Jak ~qwerty uważam , że jakakolwiek dyskusja z tym osobnikiem jest dyshonorem . Co najwyżej można sprostować jego kłamstwa . I tyle . Pozdrawiam