Start Forum Odpowiedz na:

Kan
Klucznik
Liczba postów: 8676

[quote] Padła tu np. moja i nie tylko , propozycja prezentowania IP piszących . Nie ustosunkowałeś się do tego . Wiadomo , że to tylko półśrodek – bo IP może być dynamicznym , albo można korzystać z rożnego sprzętu – lecz poprawiłoby nieco sytuację . Niestety nie robisz nic w tej sprawie , prócz pouczania o możliwości rejestracji . Pozaglądam jeszcze na to forum , ale przy braku pozytywnych zmian pożegnam go na stałe . Przypuszczam , że w tej sytuacji zrobi to więcej użytkowników , co ograniczy możliwości tego portalu . [/quote]*Lucek szanuję, jak wiesz Ciebie i podziwiam Twoje komentarze, ale nie wszystko jestem w stanie zrobić, bo nie wszystko zależy ode mnie, a czasem prawo zabrania ujawniania niektórych danych. Przykro mi będzie, gdy nie przeczytam Twoich komentarzy, ale decyzja należy do Ciebie. Ja staram się zawsze reagować, ale nie zawsze jestem i mam czas czytać wszystkie komentarze, a niemożliwe jest i właściwie, by było niestosowne kasowanie komentarzy, gdy ktoś się podszywa pod nick niezarejestrowany. Rozumiem, że nie chcesz się zarejestrować i szanuję taką decyzję, ale wiąże się to z tym, że ktoś będzie pisał pod tym nickiem i co mam w takim przypadku zrobić. Jeżeli chodzi o ujawnienie ip dla wszystkich, sprawdzamy czy jest to prawnie możliwe. Jeżeli, tak i będzie to możliwe wkrótce postaramy się takie zmiany wprowadzić, ale nie możemy tego zrobić z dnia na dzień. Pozdrawiam z wyrazami szacunku Andrzej