klawiaturze czasami same się kasują napisane litery a czasami kursor sam idzie całkiem w inne miejsce. Prędkość uruchamiania stron internetowych jest okropna, trzeba się uzbroić w cierpliwość. Nie można odinstalować androida. Nie współdziała z drukarkami na USB, podobno tylko na wifi, ale nie sprawdziłem. Odradzam całkiem programy biurowe, nie dość że jest problem z pisaniem na klawiaturze to programy biurowe są niedopracowane. Pisanie poczty też jest karkołomnym zajęciem, android jest to linux połączony z javą. Pisany obiektowo. Mam cały czas problem ze ściąganiem plików. Bardzo kiepskie programy do przegrywania, kopiowania, wogóle do edycji plików. Przypominają stare DOS-owe programy typu: Norton Commander. Może służyć netbook do czytania ebooków, otwierania pdf, czytanie poczty, oglądanie filmów, pod warunkiem że ktoś nauczy się jak operować, znajdować pliki. Próba połączenia netbooka i androida jak dla mnie to całkowity niewypał, przynajmniej w tym wypadku. Mogę to porównać do kogoś kto z windowsa chce „przesiąść się” na linux. Bardzo niedopracowany. Pozdrawiam i proszę poważnie zastanowić się nad zakupem.goś kto z windowsa chce „przesiąść się” na linux.
Bardzo niedopracowany.
Pozdrawiam i proszę poważnie zastanowić się nad zakupem.
Odpowiedz na:2018-01-28T21:14:11+01:00