Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 139230

PROSZĘ O POMOC !!!!
Nie wiem jak u Was , ale u nas jest tragicznie ( Mikro Białystok ) . Może to co poruszę nie dotyczy tematu forum , ale jeśli ktoś może nam doradzić co zrobić będę bardzo wdzięczny. Od 2,5 miesiąca sytuacja wygląda w naszym mikro tragicznie , zatrudniono nowego kierownika mikroregionalnego ( człowiek z zewnątrz , prawdopodobnie pracował w Orange ) . Jego menagerka polega na ciągłym piętnowaniu , wyzyskiwaniu podległych mu pracowników . Obraża nas bez przerwy , dzwoni do kierowników i mówi żeby pracownika „palnąć w łeb „, każe nam zostawać po godzinach i twierdzi że jak tak bedziemy robić to nas dobrze oceni w Optimie . MAile jakie wysyła na region zawierają treści obraźliwe np .” uderzajcie z Niemca ” itp. Nie chce nam dawać urlopów wakacyjnych , gdzie uważa że na wykorzystanie urlopu mamy cały rok . Do osób które chcą iść na zwolnienie mówi , że ” możecie juz nie wracać do pracy ” . Wyręcza się pracownikami , gdzie każe im robić za siebie raporty , układać grafiki i jeszcze w międzyczasie sprzedawać na najwyższym poziomie . Oprócz tego zatrudnia na stanowiska kierownicze swoich znajomych z Orange i nadal to będzie robić . W tym miesiącu już wytypował u nas ludzi do monitoringu , gdzie zapowiedział , że za miesiąc bedzie duża rotacja i duzo osób pozwalnia . On nie sugeruje się tym że ktoś dobrze sprzedaje i wykonuje rzetelnie swoje obowiązki , ale ma byc jego sługą dosłownie i robić wszystko za niego . Potrafi stac cały dzień za pracownikiem i go besztać , np. jak sprzedaż jeden tablet to ma pretensje że nie sprzedałeś klientowi od razu 2 umów z tabletem . To jest jakaś paranoja , nigdy tak nie było . U nas ludzie biora tabletki , bo nie są w stanie normalnie pracować . Takiego kumoterstwa i zachowania nigdy nie widziałem , a pracowałem w kilku firmach . Błagam niech ktoś nam pomoże , bo jak dojdzie do jakiejś tragedii to i my i firma sobie tego nie wybaczy …
P.S. Tego jest naprawdę dużo więcej , ale nie jestem w stanie wszystkiego teraz przytoczyć