Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138209

W salonie się dowiedziałem że podane ceny są tylko dla osób które przechodzą od innego operatora tylko z abonamentu. Z oferty może skorzystać też osoba która ma już jakiś abonament w play i chce dokupić nową ofertę. Osoby które mają na kartę i chcą przejść muszą być w play co najmniej 3 miesiące. Osoby które mają na kartę w innej sieci muszą przejść na kartę w play i mogą skorzystać z oferty po upływie 3 miesięcy. Telefony które są na stronie internetowej to w większości modele niedostępne, pokazane aby wzrosło napięcie. Regularny abonament wynosi nie 19 z 24 zł z e-fakturą. Promocyjna wysokość abonamentu 19 zł dostępna przez stronę internetową jest tylko dla osób przenoszących z abonamentu od innego operatora. Dowiedziałem się jeszcze że MIX jest na liczbę doładowań a dokładnie na „zobowiązanie”. Jeśli mamy 900 zł zobowiązania to możemy doładowywać po 50 zł i skończymy w 18 miesięcy pomimo że kwota doładowania obowiązkowego wynosiła 39 zł. Wszystkie informacje pochodzą z salonu play uzyskane ustnie + ulotki które otrzymałem. Chciałem przejść na abonament z MIXa RBM w Play ale nie jest to możliwe bo RBM to podobno inna sieć. Jeśli ktoś ma ofertę RBM to też nie może przejść na kartę w Play, aby to uczynić musi najpierw przejść do innego operatora a następnie przejść do play, później po 3 miesiącach będzie mógł skorzystać z oferty abonamentowej. Masakra ?