W załączonym cenniku pdf jest stawka 0,19 zł/min na komórki PL, a nie 0,09 jak w treści newsa w tabelce… A przy okazji widać, że do niektórych krajów europejskich jest znacznie drożej, np. na komórki w Irlandii oraz popularnej turystycznie Chorwacji, nawet 0,99 zł. To z karty prepaid HEYAH-a jest 59 gr/min (przy podwójnym doładowaniu wyjdzie 30 gr/min!), a ja mam z komórek w abo T-Mobile PL na stacjonarne EU najpierw z minut abonamentowych, a po ich wyczerpaniu 39 gr za minutę, a na komórki 76 gr/min. Jednak jako stary klient biznesowy korzystam z sowitego rabatu na abo, toteż dzwonię na komórki EU w cenie poniżej 45 groszy/min, a na tamtejsze stacjonarne poniżej 24 gr/min. Na wszystkie numery T-Mobile w świecie, gdziekolwiek tylko jest ta sieć, mam za darmo bez limitu, więc nie muszę myśleć o kombinacjach tańszych połączeń przez jakieś komunikatory, kiedy człowiek w każdej chwili, gdziekolwiek jest w PL lub tuż za granicą w zasięgu swej sieci gsm dzwoni tanio do wielu krajów? Bez sensu. Przecież zasięg gsm jest niemal wszędzie, czego nie można powiedzieć o transmisji 3G, potrzebnej do bezzacinkowego korzystania z komunikatorów.