Start Forum Odpowiedz na:

s1k0r3k
Członek
Liczba postów: 445

Zaczyna mnie to denerwować. nie znam nikogo, kogo by przyciągnęła pierwsza reklamama do sieci Play. Gruszka pisał, że był wspaniały oddzwięk, ale szczegółów brak. Na forach sporo osób pisało, że ten gość ich irytował w reklamie, a ja również jakoś nie zauważyłem, żeby wojewódzki coś w tych reklamach przekazał. Jak dla mnie teraz Play leci z nami w kulki. Sporo osób narzeka, a oni nam wciskają; że nam się tylko wydaje” i wszystko jest wspaniale. Brak problemów z zasięgiem i przełączaniem między nadajnikami, Kuba przekonał 7,5 mln klientów do przejścia o Play a ceny telefonów i ich dostępność jest na 6+. 3 mixy w ciągu roku się skończyły, abo też nie przedłużam. Sorry, mam się za Polaka i nie podoba mi się, że moje pieniądze idą dla kogoś, kto nienawidzi statystycznego Polaka (a kto go oglada? kto czyta jego wypociny w Polityce? z czyich pieniędzy idzie kasa dla niego z reklam?), obcokrajowców, ludzi zarabiających mniej niż on, kolorowych. Chyba rzeczywiście Play jest tylko dla gimbusów i niedługo same gimbusy u Was zostaną.