Start Forum Odpowiedz na:

s1k0r3k
Członek
Liczba postów: 445

Dla mnie jest to najkorzystniejsza oferta prepaid na rynku i nie obchodzi mnie zdanie krzykaczy i szczekaczy. Nie będę pisał, że to oferta dla każdego, bo każdy na pewno wydaje przynajmniej 50 zł na 3 m-ce. TO OFERTA DLA MNIE, DLA KOGOŚ TAKIEGO JAK JA KTÓRY MA ABO 79 ZŁ I WYDAJE MIESIĘCZENIE PONAD 100 ZŁ.Nie będę pisał, że nikt nie potrzebuje rocznej ważności konta. Na pewno ktoś jest kto nie wydaje 30 zł na miesiąc, albo nie ma w kieszeni zawsze 50 zł, kiedy mu się karta skończy. Ale dla niego jest PF, na starych zasadach. Czy ktoś kogoś zmusza do zmiany? Póki nie zlikwidują PF, to nie jest minus, bo mamy wybór. Oczywiście można było wydłużyć pakiety wewnątrz sieci i nie wprowadzać nowej taryfy, ale czy Wam tak trudno zrozumieć, że to jest poniżej kosztów? Dać rok rozmów w sieci za 5 zł na rok? No, niestety, złote czasy się kończą powoli i nawet Play musi zmusić klientów do doładowania konta, jeżeli chce otrzymywać bonusy od sieci. Ja mam abo ze SD i kartę PF, ale jak skończy mi się abo w grudniu, to Play na Kartę jest na pierwszym miejscu w moim rankingu. Albo taryfa NoLimit.