Wg Instytutu Monitorowania Mediow tmobile podczas euro 2012 ktore trwalo 3tygodnie wydalo na kampanie reklamowa 61 MILIONOW … Przypominam 3 tygodnie!!!
A nas scigaja za 2 banki ktore stracili w ciagu 6 miesiecy. Jest to kropla w wydatkach firmy
Ja kestem takiego zdania. Firma probuje oszukac swoich wlasnych pracownikow dzieki ktorym zarabia. My juz stracilismy zaufanie do firmy i chec ale czy kogos to obchodzi?
JFK siedzi w tej swojej kanciapie z nogami na stole i widzi tylko excela i slupki. Na spotkaniu z nami kierownikami powiedzial ze firma jest bardzo bogata i stac ja ja zeby nawet zamknac caly sklep lub salon, zaplacic kary lubczynsz bez pracownikow. My dla nich nie mamy zadnego znaczenia.. potrafia zwolnic ludzi dwa dni przed bozym narodzeniem, potrafia zwolnic finalistow skadry z dnia na dzien, a to podobno sa wyjatkowi i wartsciowi pracownicy wg zalozen konkursu skadry. Wazne zeby slupek byl zielony a nie czerwony. Nic innego sie nie liczy. Im predzej to konsultanci to zrozumia tym beda szczesliwsi. Kiedys kierownik mi powiedzial ze na poczatku probowal zrozumiec, wyjasniac ale poddal sie, w korporacji nie mozna myslec, trzeba wykonywac!!!Niech mi ktos powie jaka byla sensownosc finansowa dla firmy gdy nas gonili z dosprzedaza i aby tylko sprzedac jedna karte na rok za 15 zl miesiecznie moglismy robic suki z npb prestiz ktore zmneiszaly aneks klienta z 400 na 200 zl netto. Czyli firma zyskala 1 sim do bazy ale tracila jakies 190 zl netto na jednym kliencie. GDZIE TU SENS? KTOS POLICZYL JAKI BYL KOSZT POZYSKANIA 1 KARTY SIM? Podobno gora spoza DWS nie wiedziala o takich rzeczach, ciekawe ile wtedy milionow poszlo z dymem….