*******Od 4 miesięcy płacę 2-4 zł na miesiąc abonamentu w play-u (umowa na czas nieokreślony – w każdej chwili mogę rozwiązać bez żadnej kary), rodzinę poprzenosiłem (namówiłem do przenosin do tej sieci – trwało to trochę ale po prostu zobaczyli że da się płacić mniej za telefon), mam nieograniczone rozmowy w play – czyli do całej rodziny i części znajomych, dodatkowo uruchomiłem „zbieraj minuty” tak że na połączenia do innych sieci też nic nie płace….. i jak słyszę jakichś „cymbałów” co to klepią że słaba jakość połączeń w play, że zła obsługa w Bok, że to, że tamto – to nic tylko mi się z nich chce śmiać… Ustawiłem telefon na nadajniki Plusa – zasięg mam zawsze i wszędzie…. Co do Bok – nie wiem o co wam chodzi równie miłej obsługi jak w salonie do którego od czasu do czasu zaglądam, nie spotkałem ani w Plus, ani w Erze (TM) – a tam też miałem telefony… Tak że pyszczcie sobie na Playa ile chcecie , płaćcie rachunki w innych sieciach jakie chcecie, ja mam wygadane w tym miesiąct 1655minut, i fakturę za to 4,97 zł 🙂 Rodzina w zależności od tego co sobie wybrali abo czy kartę, płaci rachunki 1 – 30 zł, i gada co miesiąc ile chce…
Ps. I wcale nie jestem bezkrytycznym wielbicielem tej sieci – Jak kiedyś inna sieć zaoferuje mi lepsze warunki z dobrą jakością usług, pójdę tam gdzie taniej..
I pomyśleć że kiedyś płaciłem w PLUSIE 75zł za 120minut !! Powiedziałem nigdy więcej ! Teraz ja doję sieci komórkowe, a nie one mnie…
Pozdro All – wszyscy macie prawo wyboru sieci, i tego ile chcecie płacić za telefon i inne pierdoły, i jeśli jest wam gdzieś dobrze, to znaczy że wszystko gra i tak trzymajcie. Mnie jest dobrze w Play (na razie).