Start Forum Odpowiedz na:

zbyszekswce
Uczestnik
Liczba postów: 1090

Ponad połowa osób ujadająca na produkty appla nigdy nie miała zapewne okazji ich używać – ale ok – rozumiem, też opowiadałem jaki to iPhone FUJ zanim wziąłem do ręki telefon od kumpla i na spokojnie potestowałem… Mam akurat to szczęście, że w domu mogę porównać iPhona jak i SGS II od dziewczyny więc MAM REALNE porównanie. I co powiem? Że oba urządzenia są dobre! Ja jednak nie zamieniłbym iPhona na inne urządzenie ze względu na aplikacje. I mam wrażenie, że nikt POWAŻNIE myślący o wydawaniu i zarabianiu na aplikacjach nie będzie się koncentrował przede wszystkim na Androidzie. Niestety drodzy koledzy i koleżanki pisanie programów jest dla niektórych SPOSOBEM NA ŻYCIE, takim samym jak każda inna uczciwa praca. Apple daje lepsze SDK, większe zabezpieczenia przed kradzieżą aplikacji i większe wsparcie dla developerów! Ktoś kto uważa, że iPhony są za drogie chyba nie wie o czym mówi! To nie iPhony są za drogie tylko NASZE ZAROBKI ZA NISKIE! A to już zupełnie inna sprawa! Zadzwońcie do kogoś w USA i powiedzcie, że zarabiacie 500 dolarów – tylko dodajcie, że ZA MIESIĄC – gwarantuje, że nikt nie uwierzy! Sama oferta Playa jest moim zdaniem ŚREDNIA – fajniej by było gdyby dało się kupić np. iPhona 32GB za 299 zł w abo 179 zł – bo 16GB to naprawdę mało – biorąc pod uwagę, że zdjęcia i filmy z tego telefonu szybko zajmują pamięć! No ale cóż – dobrze, że Play ma możliwość oficjalnej dystrybucji – może przy iPhonie 5 skorzystam 🙂